Skoda Scala Monte Carlo - Sophisticated Hatchback (2020) Özellikler

2020 Skoda Scala Monte Carlo - Sürücü, İç ve Dış.

Çok sayıda siyah tasarım öğesi, dinamik ŠKODA SCALA MONTE CARLO'ya daha sportif bir görünüm kazandırır. Tam LED farlar arasına yerleştirilmiş belirgin ŠKODA radyatör ızgarasını çevreleyen çerçeve, revize edilmiş ön apronun bölümleri gibi parlak siyah renkte geliyor. SCALA, Avrupa pazarındaki ŠKODA harflerini ŠKODA logosu yerine bagaj kapağının ortasına taşıyan ilk ŠKODA üretim modeliydi. Bu aynı zamanda SCALA MONTE CARLO için parlak siyahtır (veya isteğe bağlı olarak krom).

Portföydeki herhangi bir motorla mevcut olan ŠKODA SCALA MONTE CARLO, renkli arka cam ve arka yan camlara (SunSet), ayrıca panoramik bir tavana ve siyah bir çatı spoyleri içeren genişletilmiş bir arka pencereye sahiptir - hepsi standarttır. Parlak siyah arka difüzör, parlak siyah model yazısı ve tam LED arka lambalar, yeni SCALA varyantının üst kısmının sportif görünümünü tamamlar.
ŠKODA SCALA MONTE CARLO'nun içi de özellikle dinamiktir. Entegre koltuk başlıklarına sahip spor koltuklar yüksekliği ayarlanabilir ve özel MONTE CARLO kılıflara sahiptir. Gösterge paneli kendi tasarımına sahiptir. Çok fonksiyonlu spor direksiyon, tıpkı vites kolu topuzu ve el freni kolundaki deri gibi kırmızı dekoratif dikişlerle süslenmiş delikli deri ile kaplanmıştır. LED ortam aydınlatması, orta konsolu kırmızı ışıkta (veya beyaz ışıkta isteğe bağlı) yıkayarak renklendirilir. Ayak boşluğu, kapılardaki saklama bölmeleri ve kapı kolları da standart beyaz ışıkta yanar. Ön paneldeki hava delikleri ve dekoratif kaplamalar iki farklı tasarım seçeneği sunar. İç mekanda LED okuma ışıkları da bulunmaktadır. Alüminyum pedal kapakları, kapı eşiklerindeki SCALA yazısı ve siyah tavan kaplaması, iç mekandaki sportif atmosferi tamamlıyor.

Yeni araba ve otomobil dünyasının takibini sağlayarak yeni çıkan arabaların modelleri tanıtım videoları ve performansları ile ilgili paylaşımlar yapılmakta olup özellikleri hakkında detaylı bilgi vermekteyiz.
© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger