Audi A4 - Sophisticated Family Sedan (2020) Özellikler

2020 Audi A4 - Sürücü, İç ve Dış.

2020 için yeni olan tüm A4 modelleri standart olarak LED farlarla donatılmıştır. Premium Plus modellerindeki tam LED farlar, yolda benzersiz bir görünüm sağlayan benzersiz bir gündüz sürüş farı (DRL) imzasını içerir. Serinin en üstünde, dinamik ön dönüş göstergelerine sahip matris tasarımlı LED farlar, eve dönüş ve gelen animasyonlara sahiptir. Hızlı hareket eden ışıklar, araç kilitlendiğinde veya kilidi açıldığında farlarda ve arka lambalarda oynar ve hareketsiz dururken aracın dinamiklerini ve aydınlatma teknolojisini vurgular.


Standart LED arka lambalar yatay mimariyi aracın önünden devam ettiriyor. Tasarımları, ön ve arkada uyumlu bir tasarım estetiği oluşturarak, isteğe bağlı ön DRL imzasını yansıtır. Bir krom şerit, sol ve sağ arka lambalar arasında görsel bir bağlantı sağlar ve aracın görsel genişliğinin altını çizer.
Yeni A4 modellerinin içi, işlevsel ayrıntılandırmalar ve sürücü odaklı ek teknolojiler sayesinde ayrıntılara daha fazla dikkat ediyor. Tasarım, odak noktası tamamen yeni MIB 3 bilgi-eğlence sistemine sahip MMI® dokunmatik ekran olmak üzere yatay çizgilere odaklanıyor. Bu yeni bilgi-eğlence sistemi, 10.1 inçlik geniş dokunmatik ekranla birleştiğinde, sürücülere daha kullanışlı teknolojinin kusursuz bir şekilde entegrasyonunu sunuyor.
Yeni üçüncü nesil modüler bilgi-eğlence platformu, MIB 2 sisteminden on kata kadar daha hızlı çalışır ve daha iyi bir genel kullanıcı deneyimi sağlamak için daha hızlı işlem hızları ve grafik çözünürlüğü sağlar. Akustik geri besleme, sürücünün araç hareket halindeyken dokunmatik ekranı kullanma kolaylığını artırmaya yardımcı olur ve tam sözcük girişi ile mevcut el yazısı tanıma, telefon kişileri veya navigasyon hedefleri gibi bilgileri girmek için kolay bir yol sunar. Doğal ses kontrolü, A4'ü akıllı bir seyahat asistanına dönüştürmeye yardımcı olur. Sürücüler, A4'ün yerleşik depolanmış veriler veya buluttaki kullanılabilir bilgiler aracılığıyla kapsamlı geri bildirim sağlayabileceği komutları ve soruları konuşabilir.
A4 quattro sedan, 248 beygir gücü ve 273 lb-ft tork üreten ve sedan için 5.6 saniyede 0-4 mil / saatte A4 allroad için 5.9 saniyede hızlanan sağlam 2.0 litrelik TFSI® motorla standart olarak geliyor. Dört silindirli motor, yedi vitesli S tronic® çift kavramalı şanzımana ve quattro® dört tekerlekten çekişe sahip. A4 FWD modellerindeki 2.0 litrelik TFSI® motor, verimliliği artırmaya yardımcı olmak için daha kısa sıkıştırma ve daha uzun genleşme aşamalarına sahip bir yanma yöntemi kullanır. Yedi ileri S tronic® çift kavramalı şanzımana sahip A4 FWD, 188 beygir gücü ve 236 lb-ft tork sağlar.
A4 modelleri, uzun mesafeler için konforlu ve çevik bir sürüş sağlamak için ön beş kollu çelik süspansiyonla standart olarak gelir. Ayrıca, sürüş yüksekliğini 23 mm azaltan bir spor süspansiyon da mevcuttur.
A4 model serisi, sürücülerin yolda ve trafikte güvenle gezinmelerine yardımcı olmak için tasarlanmış yeni standart ve mevcut sürücü yardım özellikleri paketini getiriyor.

Yeni araba ve otomobil dünyasının takibini sağlayarak yeni çıkan arabaların modelleri tanıtım videoları ve performansları ile ilgili paylaşımlar yapılmakta olup özellikleri hakkında detaylı bilgi vermekteyiz.
© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger