BMW X5 i Hydrogen NEXT - Long Range Suv Concept (2022) Özellikler

2022 BMW X5 i Hydrogen NEXT Dış Tasarım.

Hidrojen Yakıt Pili Teknolojisi Başkan Yardımcısı Jürgen Guldner, BMW i Hydrogen NEXT'nin güç aktarma sistemi için hidrojen ve ortam havasındaki oksijen reaksiyonundan 125 kW'a (170 hp) kadar elektrik enerjisi üretiyor. BMW Group Araç Projeleri. Bu, aracın su buharından başka bir şey yaymadığı anlamına gelir. Yakıt hücresinin altında yer alan elektrikli dönüştürücü, voltaj seviyesini hem elektrikli güç aktarma organı hem de fren gücü ve yakıt hücresinden gelen enerji ile beslenen tepe güç bataryası ile uyumlu hale getirir. Araç ayrıca altı kilogram hidrojeni bir arada tutabilen bir çift 700 bar tankı barındırıyor.

Guldner, bu durumun hava koşullarından bağımsız olarak uzun bir aralığı garanti ettiğini belirtti. Yakıt ikmali sadece üç ila dört dakika sürer. BMW iX3'te piyasaya sürülecek beşinci nesil eDrive ünitesi ayrıca BMW i Hydrogen NEXT ile tamamen entegre edilmiştir. Elektrik motorunun üzerine yerleştirilen pik güç pili, sollama veya hızlanma sırasında ekstra bir dinamik dozu enjekte eder. Toplam 275 kW (374 hp) sistem çıkışı, BMW'nin tanındığı tipik sürüş dinamiklerini besler. Bu hidrojen yakıt hücresi elektrikli güç aktarma organı, BMW Group'un 2022'de sunmayı planladığı mevcut BMW X5'e dayanan küçük bir seride pilot olarak kullanılacak. Hidrojen yakıt hücresi teknolojisiyle desteklenen bir müşteri teklifi, ilk yarıda piyasaya sürülecek küresel pazar koşullarına ve gereksinimlerine bağlı olarak bu on yılın BMW Group tarafından gerçekleştirildi.

Yeni araba ve otomobil dünyasının takibini sağlayarak yeni çıkan arabaların modelleri tanıtım videoları ve performansları ile ilgili paylaşımlar yapılmakta olup özellikleri hakkında detaylı bilgi vermekteyiz.
© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger