Mercedes CLA 250 4MATIC (2020) Teknik Özellikler





2020 Mercedes-Benz CLA 250 4MATIC - Sürücü, İç ve Dış.

 

Mercedes CLA 250 4MATIC

Mercedes CLA 250 4MATIC (2020) Teknik Özellikler
Mercedes CLA 250 4MATIC (2020) Teknik Özellikler
CLA Mercedes 250 Coupe / CLA 250 4MATIC Coupe Bir Bakışta Teknik Veriler

Uzunluk: 184.6 "
Genişlik (aynalar hariç) aynalar: 78.7 "(72.0")
Yükseklik: 56.7 "
Dingil açıklığı: 107.4 "
Motor: 2.0L Satır İçi-4 Turbo
Deplasman: 1,991 cc
Sürücü Konfigürasyonu: Önden Çekişli / Değişken Torklu Dört Tekerlekten Çekiş
Performans: 221 hp @ 5.800 rpm'de 258 lb-ft @ 1.800-4.000 rpm'de
Şanzıman: 7 vitesli Çift Kavrama Şanzımanı (DCT)
0-60 mil (sn): 6,3 / 4MATİK: 6,3
Azami hız (mil): 130 mil (elektronik olarak sınırlandırılmış)

Tamamen yeni Mercedes-Benz CLA dört kapılı kupası, güncellenmiş şık tasarımı, güçlü performansı, en yeni Mercedes-Benz güvenlik yenilikleri ve etkileyici araç teknolojisi ile çıtayı yükseltiyor. Yeni Coupe, en yeni Mercedes-Benz tasarım dili ve tamamen yeni bir kullanıcı arayüzü, doğal konuşma tanıma, dokunmatik ekran özelliklerine sahip olan devrim niteliğindeki MBUX (Mercedes-Benz Kullanıcı Deneyimi) ile yeni nesil kompakt otomobil ailesinin tüm erdemlerine sahiptir ve yeni bir Dokunmatik Yüzey.

Yeni Mercedes-Benz CLA Coupe tasarımında sadece ilerici ve modern değil, aynı zamanda son derece zekidir. Yeni CLA'nın zekası, doğal ses komutlarının anlaşılması, gelişmiş aerodinamik, yeni mevcut sürücü destek sistemleri ve Navigasyon için Artırılmış Gerçeklik gibi özellikler söz konusu olduğunda ustaca ayrıntılarla daha da genişlemektedir.

Yeni CLA selefine göre daha büyük bir boyuta ulaştı ve güncellenmiş tasarımı, uzatılmış formuyla sportif coupe karakterinin altını çizerken, yeniden tasarlanmış iç tasarımı, bağımsız bir geniş ekran ve dokunmatik ekrana sahip bir gösterge tablosunu sergiliyor. Ortam aydınlatması ve türbin görünümündeki yeni tasarlanmış havalandırma kanalları modern iç mekanı vurgulamaktadır.

Standart MBUX arayüzü ile - Mercedes-Benz Kullanıcı Deneyimi - Mercedes-Benz araç içi kullanım ve iletişimde devrim yaratıyor. Arayüz, güçlü bir bilgisayar, parlak ekranlar ve grafikler, özelleştirilebilir ekran, öğrenebilen yazılımın yanı sıra, doğal dil anlayışı ve Sesli Kontrollü Görüntü ve Gezinme için Artırılmış Video sunan Ses Kontrolü'nü dahil ederek geleneksel otomotiv standartlarını aşıyor. Yenilikçi teknoloji sayesinde, MBUX artık çeşitli konforlar sağlayarak yolcuları destekliyor ve MBUX fonksiyonları daha da basit ve sezgisel.

Yeni nesil CLA 250 ve CLA 250 4MATIC, 221 hp (öncekine kıyasla +13 hp) ve 258 lb-ft tork kapasitesine sahip yeni, güçlü ve verimli bir turboşarjlı 2.0L inline-4 motorla donatılmıştır. Ses Kontrolü ve yeni Dokunmatik Yüzeye sahip MBUX bilgi-eğlence sistemine ek olarak, sportif coupe ayrıca LED farlar ve kuyruk lambaları, panorama tavan, 18 inç jantlar, Smartphone Entegrasyonu ve 7 "Dijital Enstrüman Kümesi dahil olmak üzere 2020 için ilave donanımlarla donatılmıştır. ve Touschreen ile 7 "Medya Ekran.

Sürüş dinamikleri açısından, yeni CLA sportif tasarımının verdiği sözü tutuyor: daha geniş bir parça ve daha düşük ağırlık merkezi, CLA'ya yeni nesil kompakt Mercedes modellerimizde en sportif sürüş özelliklerini sağlayan iki önemli özellik. Benz araçları.

CLA, S-Serisi tarafından kabul edilen fonksiyonlarla bu segmentte en yüksek düzeyde aktif güvenlik sağlayan ve en son sürüş destek sistemlerini kooperatif sürücü desteği ile sunmaktadır. İlk defa, CLA bazı durumlarda yarı-özerk olarak sürülebilir. Bunu yapmak için, trafik durumunu yakından takip ediyor. Geliştirilmiş kamera ve radar sistemleri, 500 metre ileride (1.640 feet) görebiliyor; CLA ayrıca yardım işlevlerini desteklemek için harita ve navigasyon verilerini kullanır.




Yeni araba ve otomobil dünyasının takibini sağlayarak yeni çıkan arabaların modelleri tanıtım videoları ve performansları ile ilgili paylaşımlar yapılmakta olup özellikleri hakkında detaylı bilgi vermekteyiz.



© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger