Toyota RAV4 XSE HV (2019) Özellikleri




Toyota RAV4 XSE HV (2019) Özellikleri
Toyota RAV4 XSE HV (2019) Özellikleri

2019 Toyota RAV4 XSE HV - Sürücü, İç ve Dış. Renk: Gümüş Gökyüzü Metalik. 

HV modelleri, 7.8 saniyelik 0-60 değerinde RAV4 hattındaki güç ve ivme liderleridir. Sportif karayolu sürüş dinamiklerini tercih edenler için, XSE HV spor ayarlı süspansiyonu, gergi yayı ve amortisör ayarı ve 225 / 60R18 lastikli 18 inç beş kollu, siyah boyalı spor alaşımlı jantlarla yükü yönetiyor RAV4 XSE HV'yi köşelere aç yapan bir taşıma paketinin kapatılması.

Görünüm, ön uçta piyano siyahı aksan, ayna kapakları, çamurluk kemerleri ve alçak rock'çılarla da benzersizdir. RAV4 HV modellerine özel, projektör huzmeli LED farlar ve benzersiz imza LED gündüz yanan lambaları (XLE ve üstü) daha üstün bir ışık kaynağı üretir.

Standart iki tonlu dış cephe boya şeması RAV4 XSE HV'ye çarpıcı bir duruş sunar. Standart siyah tavan Blizzard Pearl, Silver Sky Metalik, Manyetik Gri Metalik veya Blueprint (palete yeni bir renk) ile eşleştirilmiştir. RAV4 XSE HV’nin özel iç tasarımı, siyah SofTex malzeme kaplaması ve mavi vurgular ile mono özelliktedir.

Yeni TNGA-K platformu, 2019 Toyota RAV4'teki örnek çarpışma korumasının temelini oluştururken, çarpışmaların önlenmesi veya etkilerinin azaltılması için standart bir sürücü yardımcı teknolojiler takımı tasarlandı.

2016 yılında açıklanan bir hedefi yerine getiren Toyota, çoğu yeni modelde otomatik ön frenleme standardı ile aktif güvenlik teknolojisi yaptı. 2019 RAV4, yeni aktif güvenlik teknolojileri ve yetenekleri ekleyen ikinci nesil Toyota Safety Sense (TSS 2.0) ile donatılmıştır. Kadro şunları içerir:

- Yaya Algılama ile Çarpışma Öncesi Sistemi (PCS w / PD)
- Tam Hız Aralığı Dinamik Radar Hız Kontrolü (DRCC)
- Direksiyon Yardımıyla Şerit Kalkış Uyarısı (LDA w / SA)
- Otomatik Uzun Hüzme (AHB)
- (Yeni) Şerit İzleme Yardımcısı (LTA)
 - (Yeni) Yol Levhası Yardımcısı (RSA)

Arka Çapraz Trafik Uyarısı (RCTA) ve Arka Çapraz Trafik Frenleme (RCTB) sistemi olan Kör Nokta Monitörü (BSM), XLE derecesinde ve üzerinde standart olup LE için isteğe bağlıdır. Sınırlı kalite, XLE ve daha üstü için mevcut olan standart Akıllı Temizleme Sonar'ı (ICS) ekler.

2019 RAV4, öngörülen yollu bir yedek kamera ile birlikte sekiz hava yastığı ve Geliştirilmiş Araç Stabilite Kontrolü (VSC), Çekiş Kontrolü (TRAC), Elektronik Fren Gücü Dağılımı (EBD), Fren içeren Toyota Yıldız Güvenlik Sistemi ile donatılmıştır Yardımcı (BA), Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi (ABS) ve Akıllı Durdurma Teknolojisi (SST).

Available safety technologies include a panorama backup camera with customizable dynamic grid lines, and, on the Limited grade, a Bird’s Eye View Camera with perimeter scan, overhead 360-degree view, and curb view.




© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger