Mercedes X 350d 4MATIC (2019) Özellikleri




Mercedes X 350d 4MATIC (2019) Özellikleri
Mercedes X 350d 4MATIC (2019) Özellikleri

2019 Mercedes-Benz X 350d 4MATIC - Sürücü, İç ve Dış. Renk: Cavansite Mavisi Metalik.

Başka bir alıştırmada olduğu gibi, yeni X-Class da belirgin çelişkileri çözüyor: modern tasarım ve inandırıcı sağlamlık, etkileyici arazi yetenekleri ve yüksek sürüş dinamiği, şık konfor ve iyi düşünülmüş işlevsellik. Bu nedenle X-Class alıcıların Mercedes'idir: Hem sürüş dinamikleri hem de sürüş konforu açısından birçok talebe uyan sürüş kabiliyeti ve sürüş sunar.

Serinin en iyisi olan X-Serisi, X 350 d 4MATIC, 190 kW (258 hp) ve 550 Nm maksimum tork ve 7G-TRONIC PLUS'un kanıtlanmış kombinasyonu ile güçlü bir altı silindirli dizel motora sahip Düşük vites redüksiyon dişlisine ve arka aksta isteğe bağlı diferansiyel kilidine sahip otomatik şanzıman ve 4MATIC kalıcı dört tekerlekten çekiş. DİNAMİK SEÇİM sayesinde motorun ve şanzımanın tepkisi bir parmak dokunuşuyla konforludan sportifliğe değiştirilebilir. Bu kombinasyon, karda ve buzda yüksek çekiş gücü rezervleri ve optimum kullanım güvenliği ile birlikte mükemmel çeviklik sağlar - kışın bile daha fazla sürüş keyfi için.

X 350 d 4MATIC'in dört tekerlekten çekiş sistemi, 7G-TRONIC PLUS ana şanzımana flanşlı olarak monte edilmiş iki aşamalı bir transfer çantasına sahiptir. Ön ve arka aks arasında tahrik kuvvetini yüzde 40:60 sabit bir tork dağılımıyla dağıtan merkezi bir gezegensel tasarım diferansiyeline sahiptir. Bu önyargılı konfigürasyon, sürüş esnasında gelişmiş sürüş dinamikleri ve daha yüksek yanal ivmelenmenin yanı sıra, hızlanma sırasında daha iyi çekiş sağlar. Off-road arazide ve kış koşullarında sürüş koşullarında optimum çekiş, elektromekanik çok plakalı bir kavrama şeklinde transfer durumunda sürekli ayarlanabilen bir uzunlamasına diferansiyel kilidi ile garanti edilir. Bu, dört tekerleğin çekiş potansiyelinin zorlu arazide tamamen gerçekleşmesini sağlar.

© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger