Toyota RAV4 Limited FWD (2019) Özellikleri




Toyota RAV4 Limited FWD (2019) Özellikleri
Toyota RAV4 Limited FWD (2019) Özellikleri

 2019 Toyota RAV4 Limited FWD - Sürücü, İç ve Dış. Renk: Manyetik Gri Metalik. 

Arka koltuktaki yolcular, yeni RAV4'te erişimden başlayarak büyük ilgi görüyor. Daha büyük arka kapı açılma açısı, kalça noktasından rocker'a kadar olan mesafeyi azaltma ve arka koltuktan kapı döşemesine olan mesafenin artması, içeri girip çıkmayı kolaylaştırır. Oturduğunda, yolcular derhal daha büyük sol ve sağ çift mesafe ve bacak odasının ve ayrıca geliştirilmiş koltuk minderi avantajını hissedeceklerdir.

Arka kolçak alanı, öncekinden yaklaşık 1.50 inç daha geniştir ve bardak tutucular daha derindir. LE HV ve üzeri standartlarda hibritlerde ve XLE ve üzeri gaz modellerinde standart olan arka koltuk alanı için yeni havalandırma kanalları vardır.

Önceleri, RAV4 sessiz sürüşü için övülmüştü, ancak bu Toyota'nın daha fazla iyileştirme yapmasını engellemiyordu. Yüksek güçlü TNGA platformu, gürültü girişine karşı ilk savunmadır. Ses yalıtımı ve ses yalıtımı malzemeleri, kabin içerisinde konuşmaya müdahale eden frekanslarda gürültüyü en aza indirmeye özellikle odaklanarak, araç boyunca optimize edilmiştir.

Önceleri, RAV4 sessiz sürüşü için övülmüştü, ancak bu Toyota'nın daha fazla iyileştirme yapmasını engellemiyordu. Yüksek güçlü TNGA platformu, ilk girişimi engeline karşı. Ses yalıtımı ve ses yalıtımı malzemeleri, kabin içerisinde konuşmaya devam et.

Her 2019 RAV4 modelinde, Verizon, Amazon Alexa ve Google Assistant özelliği ve Apple CarPlay uyumluluğu ile desteklenen Wi-Fi Bağlantısı dahil olmak üzere Entune 3.0 multimedya bulunur.

Standart Entune 3.0 ses sistemi, kolay erişim için ortadaki yığının üzerine yerleştirilmiş 7 inçlik bir dokunmatik ekran kullanır. Entune 3.0 Audio Plus, 8 inç dokunmatik ekran ve SiriusXM Radyo ekler. Entune 3.0 Premium Audio, multimedya sistemini yerleşik dinamik navigasyon ile geliştirir.

RAV4’ün multimedya ürünlerini kullanmak tamamen yeni bir JBL ses sistemidir. Bu yeni nesil premium ses kurulumunda gelişmiş sistem mimarisi, yeni hoparlör tasarımı ve gelişmiş bir ayarlama süreci bulunur.

Kullanılabilir JBL ses sistemi dokuz türdeki 11 hoparlörden 800 watt'ta tüm müzik türlerini çalıyor. Sonuç, hepsi bir RAV4'ün içinden en samimi müzik konserine tamamen erişimli bir geçiş.

2019 Toyota RAV4 gaz modelleri beş sınıfta sunulacak: LE, XLE, XLE Premium, Adventure ve Limited. RAV4 HV dört sınıfta sunulacak: LE HV, XLE HV, XSE HV ve Sınırlı HV.


Toyota’nın tipik üstün değeri, standart donanım listesinin bir yükseltme modelinde beklenebilecek özellikleri içerdiği RAV4 LE sınıfında açıkça görülmektedir: Multi-LED farlar ve stop lambaları; çift egzoz; renk anahtarlı dış kapı kolları; düşük profilli tavan rayları; yan, çeyrek ve bagaj kapısı camlarında özel cam; 4.2-in. Çoklu Bilgi Ekranı (MID); otomatik yukarı / aşağı elektrikli camlar ve tüm kapılarda sıkışma koruması; yumuşak dokunuşlu çizgi ve kol dayama; Gösterge paneli saklama tepsisindeki ve ikinci sıradaki diğer 12v yardımcı elektrik prizinin yanı sıra ön okuma lambaları ve bir kargo alanı lambası.

XLE sınıfı büyük bir yükseltmedir ve 17 inç alaşım jantlar ekler; Krom çerçeveli ve otomatik açma / kapama farı olan çoklu LED farlar; Sis farları; LED dönüşlü sinyallere ve kör nokta uyarı göstergelerine sahip, renkli tuşlu ısıtmalı elektrikli dış aynalar; tek dokunuşla açma / kapama ve yeni örgü rüzgar deflektörlü elektrikli tilt / sürgülü tavan tavanı; arka hava menfezleri ile çift bölgeli otomatik klima kontrolü; Basmalı düğme başlatmalı, uzaktan anahtarsız giriş ve uzaktan aydınlatmalı girişli ön kapılardaki ve bagaj kapağındaki Akıllı Anahtar Sistemi; arka kargo alanı kılıfı; dört ek USB şarj bağlantı noktası ve daha fazlası.

Yeni XLE Premium sınıfı, 19 inç süper krom kaplamalı alaşım jantlar ekleyerek; 8 yollu elektrikli sürücü koltuğuna ve 2 yollu bel beline sahip SofTex kesimli koltuklar; elektrikli bagaj kapağı; deri süslemeli direksiyon simidi ve vites kolu ve sıralı mod




© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger