Toyota RAV4 XLE Premium (2019) Özellikleri




Toyota RAV4 XLE Premiu (2019) Özellikleri
Toyota RAV4 XLE Premium (2019) Özellikleri

2019 Toyota RAV4 gaz modelleri beş sınıfta sunulacak: 


LE, XLE, XLE Premium, Adventure ve Limited. RAV4 HV dört sınıfta sunulacak: LE HV, XLE HV, XSE HV ve Sınırlı HV.

Toyota’nın tipik üstün değeri, standart donanım listesinin bir yükseltme modelinde beklenebilecek özellikleri içerdiği RAV4 LE sınıfında açıkça görülmektedir: Multi-LED farlar ve stop lambaları; çift egzoz; renk anahtarlı dış kapı kolları; düşük profilli tavan rayları; yan, çeyrek ve bagaj kapısı camlarında özel cam; 4.2-in. Çoklu Bilgi Ekranı (MID); otomatik yukarı / aşağı elektrikli camlar ve tüm kapılarda sıkışma koruması; yumuşak dokunuşlu çizgi ve kol dayama; Gösterge paneli saklama tepsisindeki ve ikinci sıradaki diğer 12v yardımcı elektrik prizinin yanı sıra ön okuma lambaları ve bir kargo alanı lambası.

XLE sınıfı büyük bir yükseltmedir ve 17 inç alaşım jantlar ekler; Krom çerçeveli ve otomatik açma / kapama farı olan çoklu LED farlar; Sis farları; LED dönüşlü sinyallere ve kör nokta uyarı göstergelerine sahip, renkli tuşlu ısıtmalı elektrikli dış aynalar; tek dokunuşla açma / kapama ve yeni örgü rüzgar deflektörlü elektrikli tilt / sürgülü tavan tavanı; arka hava menfezleri ile çift bölgeli otomatik klima kontrolü; Basmalı düğme başlatmalı, uzaktan anahtarsız giriş ve uzaktan aydınlatmalı girişli ön kapılardaki ve bagaj kapağındaki Akıllı Anahtar Sistemi; arka kargo alanı kılıfı; dört ek USB şarj bağlantı noktası ve daha fazlası.

Yeni XLE Premium sınıfı, 19 inç süper krom kaplamalı alaşım jantlar ekleyerek; 8 yollu elektrikli sürücü koltuğuna ve 2 yollu bel beline sahip SofTex kesimli koltuklar; elektrikli bagaj kapağı; deri süslemeli direksiyon simidi ve vites kolu ve sıralı mod

2019 RAV4 105,9 inç dingil mesafesi, önceki modele göre 1,20 inç büyür ve arka koltuk bacak odasına eklenir. Toplam uzunluk 180.9 inç (Macera derecesinde 181.5 inç) geliyor. LE ve XLE sınıflarında yükseklik 67.0 inç (antenle) ve XLE Premium ve Sınırlı sınıflarda 67,2 inç'e düşürülür. Genel olarak 68.6 inç yüksekliğiyle macera sınıfı biraz daha yükseldi. Macera derecesinde Genişlik 73,4 inç iken, geri kalanların miktarı 73,0 inç olarak ölçülüyor. Ön sırt genişliği 17 inç ve 18 inç tekerleklerde 63,0 inç ve 19 inç tekerleklerde 62,6 inçtir. Arka genişlik 17 inç ve 18 inç jantlarda 63,7 inç ve 19 inç jantlarda 63,3 inçtir.

Yeni multimedya teknolojisi sayesinde, RAV4 daha önce hiç olmadığı kadar sürücünün yaşam tarzına bağlanır. Her 2019 RAV4 modelinde Amazon Alexa ve Google Assistant özelliği ve 7.0 hoparlör içeren 6 hoparlör içeren kapsamlı bir sistem olan Entune 3.0 Audio bulunmaktadır. dokunmatik ekran, AM / FM, Scout GPS Bağlantısı 3 yıla kadar deneme, Siri Eyes Free, Apple CarPlay Uyumlu, aux. bağlantı noktası, USB medya bağlantı noktası (artı XLE ve üstündeki dört ek USB şarj bağlantı noktası), ahizesiz telefon özelliği, gelişmiş ses tanıma ve Bluetooth üzerinden müzik akışı. Toyota Connected Services, 6 yıllık deneme süresi içinde 3 yıllık deneme sürümü ile Güvenlik Bağlantısı ve Verizon Tarafından Desteklenen Wi-Fi Bağlantısı ile 2 GB'a kadar hizmet sunar.

XLE sınıfı, 8 inç dokunmatik ekran ekleyen Entune 3.0 Audio Plus ve SiriusXM Radio ile birlikte 3 yıllık deneme süresine sahip Toyota Connected Services / Service Connect ile yükseltilebilir.

Dinamik Navigasyon ile Entune 3.0 Premium Audio, ayrıca 8-inç dokunmatik ekran, 3 yıla kadar tamamlayıcı deneme, Dinamik POI Arama ve Dinamik ses tanıma özellikli Dinamik Navigasyon da dahil olmak üzere, Macera ve Sınırlı sınıflarda kullanılabilir. Her türden müziği dokuz hoparlörden 800 watt'ta dokuz yerde çalacak olan Clari-Fi ses sistemi ile JBL ile birlikte paketlenebilir. Bu nakavt ses sistemi özellikleri:

- Optimum yüksek frekans performansı için yerleştirilmiş A direği korna tweeter'ları
- Yeni nesil HiD8 Amplifikatör
- Daha fazla ses ve uyarı işlevi sağlayan geniş dağılımlı gösterge paneli hoparlörleri
- Ön yolcu için ses kalitesini artıran geniş dağılımlı ön kapı hoparlörleri
- Tam aralıklı arka kapı arka yolcular için ses kalitesini artıran hoparlörler
- Arkadan gçlü derin bas tepkisi ile arka bagaj alanına yerleştirilmiş düşük ton hoparlörü
- Kaynak kalitesini eşleştirmek için gerekli ses düzeyini tam olarak ayarlamak için her ses biçimine akıllıca ayarlanan Clari-Fi teknolojisi , XLE'de Arka Çapraz Trafik Frenlemeli Akıllı Boşluk Sonar'ı ekleyerek ve ardından daha yüksek sınıflarda şarj edilen yeni Dijital Dikiz Aynası ve Qi uyumlu kablosuz akıllı telefona genişleterek.

Zaten bu özelliklerden bazılarına sahip olan Sınırlı kalite için, mevcut Gelişmiş Teknoloji Paketi tüm kapılarda Akıllı Anahtar Sistemini ve sıkışma korumalı yükseklik ayarlı, ayakla çalışan elektrikli bagaj kapağını, Çevre Taraması ile Kuş Bakışı Kamera, Tepegöz 360 -Sürücü ve geri vitesde derece görünüm ve kaldırım kenarı görünümü, ayrıca Qi uyumlu kablosuz şarj.



© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger