Volkswagen e-Up! (2020) Teknik Özellikler





2020 Volkswagen e-Up! - Sürüş, İç ve Dış.

 

Volkswagen e-Up! (2020) Teknik Özellikler
Volkswagen e-Up! (2020) Teknik Özellikler
Kutu aynı görünüyor, ancak yenilenen e-up'taki pil hücreleri ile içerisi tamamen yeni! önceki modele göre çok daha yüksek bir enerji yoğunluğu sunuyor. Brüt kapasitesi neredeyse iki katına çıktı, 18,7 - 36,8 kWh (32,3 kWh kullanılabilir enerjiye karşılık geliyor). Ortalama 12,9 - 12,7 kWh / 100 km enerji tüketimi ile e-up! Gerçek sürüş koşullarında, bir akü şarjından 260 km'ye kadar menzil sağlar. Batarya boşaldığında, doğru akımla yalnızca bir saat içinde% 80 şarj edilebilir; Bunun için gerekli olan CCS şarj bağlantısı bir seçenek olarak mevcuttur. Alternatif akımı kullanarak, 7,2 kW'lık bir sokette% 80 şarj elde etmek dört saatten fazla sürüyor.

E-up! 01 kompakt, ancak tamamen oluşturulmuş, dört kişilik alan ve sürücü için çok eğlenceli. Zirvede, elektrik motoru 61 kW (83 PS) güç veriyor ve sabit bir başlangıçtan itibaren, tek hızlı bir dişli kutusu üzerinden ön aksa güçlü bir 212 Nm tork gönderiyor. 0'dan 100 km / saate kadar sürat 11.9 saniye sürüyor; hızlanma 130 km / s'de durur. Sürücü, üç sürüş profili ve beş enerji geri kazanım seviyesi arasında seçim yapabilir. Büyük lityum-iyon akü, aracın tabanının altına yerleştirilerek, düşük ağırlık merkezi ve çevik yol tutuşu sağlanır. Altı hava yastığı ve yeni Şerit Yardımı şerit tutma asistanı ile en küçük Volkswagen bile standart olarak yüksek güvenlik seviyesine sahiptir.

E-up! 01 ile Volkswagen, müşterilerine elektrikli mobilite için rekabetçi bir fiyatla giriş seviyesi bir model sunuyor. Almanya'da, kompakt aracın maliyeti sadece 21.975 Euro, eksi 4.380 Euro, Volkswagen ve eyaletten alınan sübvansiyonlarda. E-up'ı sürenler! Bir şirket aracı olarak ödenecek vergi liste fiyatının sadece% 0,5'i olduğu için ek bir avantajdan yararlanabilirsiniz. İşletme maliyetleri de düşük: 100 km'ye seyahat etmek için gereken gücün maliyeti Almanya'da 4 € 'dan az (2019 sonbaharından itibaren).

Cazip bir donanım standart olarak sunulmaktadır; örneğin Bluetooth arayüzlü ve DAB + ile Kompozisyon Telefon radyo sistemi, akıllı telefon bağlantı istasyonundan bahsetmek yerine, birçok navigasyon ve multimedya işlevi sunan yeni haritalar + daha fazla uygulama. E-Remote ile We Connect uygulaması üzerinden, e-up! müşteriler araç park halindeyken uzaktan şarj ve klimayı çalıştırabilir, durdurabilir ve programlayabilir. Climatronic klima sistemi ve yeni Lane Assist şeridi tutma yardım sistemi, donanım listesini tamamlar. Çarpıcı bir görünüm için e-up'ı seçin! siyah veya beyaz tavan, arkada renkli cam, alaşımlı jantlar ve araç içi için mavi arka plan aydınlatması ile stil.

Volkswagen ayrıca, sürücü yardımı, kış ve konfor etrafında temalı üç ekipman paketi hazırladı. Seyir kontrol sistemi ve arka görüş kamerası sistemi, koltuklar ve ön camlar için ısıtma, otomatik farlar ve ikinci bir uzaktan kumanda anahtarı gibi özellikler içerir. Teklif, deri süslemeli çok işlevli direksiyon simidi veya şehir trafiği için elektronik motor sesi gibi bireysel olarak mevcut seçeneklerle tamamlandı.

Yeni batarya sistemi, on iki modüle toplanan 168 torba batarya hücresini birleştiriyor. 14 modül iki bloktan oluşuyor: ön koltukların altında uzun ve arka koltuk altında kısa bir yüksek. Tüm kontrolörler, sigortalar ve bağlantılar dahil, komple sistem 248 kg ağırlığındadır - önceki modelden sadece 15 kg daha fazla. Volkswagen tarafından sağlanan batarya garantisi sekiz yıl veya 160,000 km'den fazla.

Yüksek voltajlı aktarma organındaki diğer bileşenler neredeyse hiç değişmeden kalır. Güç ve kontrol elektroniği, akünün doğru akımını elektrik motoru için üç fazlı akıma dönüştürür ve fren enerjisi geri kazanımı sırasında ters işlevi gerçekleştirir. PSM elektrik motoru (sürekli olarak uyarılmış senkron motor) kompakt ve yüksek bir verimlilik elde eder. 40 kW sürekli güç ve 61 kW tepe güç (54/83 PS) sunar ve sabitken 212 Nm'lik tam başlangıç ​​torku sunar. Tek vitesli bir şanzıman kuvvetleri ön aksa iletir; Bir Volkswagen komponent fabrikasında, tıpkı elektrik motoru ve yüksek voltajlı batarya gibi üretilir.

Yenilenen e-up! 01 alternatif akım kullanılarak şarj edilir. 7.2 kW'lık bir güç bağlantısında şarj ederken, boş bir lityum-iyon batarya sadece dört saat içinde% 80 SOC'ye (şarj durumunda) geri döner. Bunun için gerekli olan tip 2 şarj kablosu standart olarak mevcuttur. Volkswagen iştiraki şirketi Elli (Electric Life) ev şarjı için yeni ID.Charger duvar kutuları sunuyor, en ucuzlarından bile 7,2 kW güç sağlıyor. Volkswagen Naturstrom®, Elli'den de temin edilebilir. Bu, yenilenebilir kaynaklardan% 100 elde edilen güçtür - şu anda esas olarak Almanya ve Avusturya ve İsviçre gibi komşu ülkelerdeki hidroelektrik santralleri. E-up'ı çalıştırmak için kullanıldığında! Araç sadece yerel olarak emisyonsuz değil, aynı zamanda küresel olarak da değil.




Yeni araba ve otomobil dünyasının takibini sağlayarak yeni çıkan arabaların modelleri tanıtım videoları ve performansları ile ilgili paylaşımlar yapılmakta olup özellikleri hakkında detaylı bilgi vermekteyiz.



© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger