Volkswagen ID.4 Elektrikli SUV (2021)



Yeni 2021 Volkswagen ID.4 elektrikli SUV görüntüleri açığa çıkardı


Volkswagen ID.4 Elektrikli SUV (2021)
Volkswagen ID.4 Elektrikli SUV (2021)


Yaklaşan Volkswagen ID.4 elektrikli SUV, firmanın yaklaşmakta olan Tesla Model Y rakibi için görüntüler ve teknik detaylar Çinli yetkililer tarafından çevrimiçi olarak yayınlandığı için sızdırıldı.

Çin pazarı ID.4'ün en önemli yerlerinden biri olacak ve sızıntılarda belirtilen özellikler, orada satılması nedeniyle crossover sürümleriyle ilgili olacak, ancak yeni SUV, önümüzdeki yıl Avrupa'da satışa sunulan ID.3 hatchback'e katılacak .

Volkswagen, Mart ayında ID.4 için bir avuç çok teaser görüntüsünü yayınladı ve bu düzenleyici başvurular kamuflajı Volkswagen’in kendi resmi bakışından kaldırıyor. ID.3 ile net bir benzerlik var, ancak ID.4'ün genel tasarımı ID'ninkine yakından bağlı. 2017'den itibaren kavramı.


İnce LED farlar, ön uçtaki bir ışık çubuğu ile bağlanır ve bu da VW’nin gelecekteki ID ürün yelpazesinde kullanılan tanıdık bir tasarım uygulaması haline gelir. modeller, ancak burun ID.4'e daha hantal, daha SUV benzeri bir görünüm vermek için kare içine alınır. Hatchback'teki gibi bir cam bagaj kapağı kullanmaz ve arka uç çok daha gelenekseldir - çelik bagaj kapağı ile markanın diğer SUV'leriyle benzerlikler gösterir. Tam genişlikte LED arka lamba çubuğu, ID.4'ün daha küçük kardeşinde bulunmayan başka bir dokunuş.

Görüntülerle bir dizi alaşım jant tasarımı da onaylandı ve iki sürümün (ID.4 Pro ve ID.4 1. Baskı) olduğunu biliyoruz. Resimdeki model ID.4'ün standart versiyonu gibi görünüyor, ancak VW patronları daha önce SUV'un bir fastback versiyonunun da piyasaya sürüleceğini önermişti.

VW ID.4 güç ve teknik özellikleri


Teknik verilere gelince, 99mph'lik bir üst hız onaylandı, ID.4 ise 150kW değerinde - 201bhp'ye eşdeğer bir elektrik motoru kullanacak. Bant ölçüsüne karşı, ID.4 4.592mm uzunluğunda, 1.852mm genişliğinde ve 1.629mm yüksekliğinde, dingil mesafesi 2.765mm boyutlarında. 

Farklı pazarlar bunun için farklı standartlar kullandığından ID.4 için bir sürüş aralığı teyit edilmemiştir. Bununla birlikte, Avrupa'da Volkswagen daha önce tek bir şarjla maksimum 311 milin mümkün olacağını iddia etmişti.

VW ID.4 resmi görüntüleri ve Crozz konsepti


Resmi olarak, Volkswagen zaten tamamen elektrikli ID.4 SUV'nin üretime yakın bir versiyonunu hafif bir kılık altında tanıttı. Alman markası ayrıca, yeni elektrikli modelinin bu yıl Tesla Model Y, Hyundai Kona Electric ve Kia e-Niro'ya rakip olacağı Avrupa, Çin ve Amerika Birleşik Devletleri'nde satışa sunulacağını doğruladı.

Volkswagen’in MEB platformu 45kWh ile 77kWh arasında değişen pil paketlerini de barındırabilir, bu da yaklaşık 200 ila 300 mil menzile dönüşür.

Henüz hiçbir resmi iç görüntü veya resmi olmayan sızıntı yaşanmadı, ancak ID.4 muhtemelen ID.3’ün iç mimarisini yeni nesil kayan bir bilgi-eğlence sistemi ve tamamen dijital enstrümanlarla minimalist bir gösterge tablosunun odak noktaları ile ödünç alacak.

Kimlik. ID.4'ü önizleyen Crozz konsepti, 302bhp güç çıkışı ve 112mph maksimum hız sağlayan bir çift elektrik motoruna sahipti - bu dört tekerlekten çekiş ID.4 versiyonunun temelini oluşturabilir.



Yeni araba ve otomobil dünyasının takibini sağlayarak yeni çıkan arabaların modelleri tanıtım videoları ve performansları ile ilgili paylaşımlar yapılmakta olup özellikleri hakkında detaylı bilgi vermekteyiz.
© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger