Range Rover Fifty (2021) Özellikler

Range Rover Fifty (2021) Özellikler
Range Rover Fifty (2021) Özellikler


Bir otomobil ikonunun 50 yılını kutlamak için, sınırlı aralıklı Range Rover Fifty, orijinal Range Rover'ın piyasaya sürüldüğü yılı tanıyarak, dünya çapında sadece 1.970 araçla sınırlı olacak.

Lüks bir şekilde döşenmiş Otobiyografi üzerine inşa edilen Range Rover Fifty, Auric Atlas'da bir dizi ısmarlama dış aksanlığa ve iki benzersiz 22 inç tekerleğe sahiptir. Rozet, Land Rover'ın Yaratıcı Baş Sorumlusu Prof Gerry McGovern OBE tarafından kişisel olarak yaratılan 'Elli' senaryosunu içeriyor ve aracın dış kısmında ve iç kısmında benzersiz “1/1970” orta konsol çalıştırma plakası, koltuk başlıkları, gösterge paneli ve ışıklı sırt plakaları.

Range Rover Fifty, müşterilerin özenle seçilmiş dört dış rengi arasından seçim yapabilen standart ve uzun dingil mesafesi gövde tasarımlarında satışa sunulacak; Karpat Grisi, Rosello Kırmızısı, Aruba ve Santorini Siyahı. Son derece sınırlı sayıda, Land Rover Özel Araç Operasyonları orijinal Range Rover boya paletinden üretilen üç Heritage dış katı boyadan birinde Range Rover Fifty'yi de sunuyor; Tuscan Blue, Bahama Gold ve Davos White Karşılaştırması. Çeşitli güç aktarma organları seçenekleri mevcut olacaktır; benzin, dizel ve hatta geçmeli hibrit P400e versiyonu. (Pazar mevcudiyetine bağlıdır)

Artık ömrü boyunca bir milyondan fazla satılan dördüncü neslinde Range Rover lüksün nihai ifadesidir. Eşsiz, sofistike tasarım ve sınıf lideri arazi özellikleri, Range Rover'ın 1970'deki kadar eşsiz ve alakalı olmasını sağlamıştır.




Yeni araba ve otomobil dünyasının takibini sağlayarak yeni çıkan arabaların modelleri tanıtım videoları ve performansları ile ilgili paylaşımlar yapılmakta olup özellikleri hakkında detaylı bilgi vermekteyiz.
© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger