Kia Carnival MPV (2020) Özellikler

Kia Carnival MPV (2020) Özellikler
Kia Carnival MPV (2020) Özellikler

Kia, dördüncü nesil Carnival insan taşıyıcısının ilk teaser görüntüsünü yayınladı. 


Yenilenen model yaz sonuna kadar Kore'de satışa sunulacak, ardından bu yıl ABD ve Asya gelecek, ancak İngiltere'ye gelmeyecek.

İkinci nesil model İngiltere'de Sedona olarak biliniyordu. 2006-2014 yılları arasında satıldı, ancak 2012 yılında azalan satış rakamları nedeniyle İngiltere pazarından çekildi. Buna rağmen, Karnaval diğer pazarlarda iyi performans gösterdi ve modelin 1998'deki tanıtımından bu yana küresel olarak iki milyondan fazla örnek satıldı.

Kia’nın resmi teaser resmi bize yeni Karnaval'ın nasıl görüneceğine dair iyi bir gösterge sunuyor. Önde, şirketin ticari markası “Tiger Nose” radyatör ızgarasının ve bir çift etrafı saran LED farın stilize bir versiyonu var. Profili daha SUV benzeri bir görünüme sahip olmasına rağmen, eski otomobilin kutu tasarımı da korunmuştur.

Önceki nesil Carnival, giden Sorento SUV ile aynı platformu paylaştı - ve Kia'nın bu yeni modelle aynı taktiği benimsemesini bekliyoruz. Bu nedenle, alıcılara, ABD ve Asya pazarlarında en iyi satış yapan motorlar oldukları için, aynı V6 benzinli aynı 199bhp 2,2 litrelik dizel dört silindirli dizel motor sunulacak. Kia ayrıca Karnavalı'nın hibrit veya PHEV güç aktarma organlarına sahip olma olasılığının düşük olduğunu da ima etti.

Ayrıca yeni Carnival'ın dördüncü nesil Sorento'da bulunan teknolojilerin bazılarını benimsemesini bekliyoruz. En üst düzey model, Kia’nın en yeni 10.25 inç bilgi-eğlence sistemi ve 12.3 inç dijital enstrüman binnacıyla birlikte deri döşeme, iklim kontrolü, çok işlevli bir direksiyon simidi ve adaptif cruise control özelliklerine sahip olmalıdır.



Yeni araba ve otomobil dünyasının takibini sağlayarak yeni çıkan arabaların modelleri tanıtım videoları ve performansları ile ilgili paylaşımlar yapılmakta olup özellikleri hakkında detaylı bilgi vermekteyiz.
© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger