Nissan Sentra (2020) Teknik Özellikler





2020 Nissan Sentra - İç ve Dış.

 

Nissan Sentra (2020) Teknik Özellikler
Nissan Sentra (2020) Teknik Özellikler
İlk olarak 1982 model yılı için tanıtılan sekizinci nesil Sentra, önceki neslinden yaklaşık iki santim daha düşük ve iki santim daha geniş oranlarda ve duruşta büyük ölçüde geliştirilmiş oranlar ve duruş sağlayan yeni bir platform üzerine kuruludur. Dış kısım ayrıca Nissan'ın en yeni tasarım dilini, V-motion grille, ince LED farlar ve yüzer tavan dahil olmak üzere diğer dramatik salonlarında kullanıyor. Sentra ayrıca üç yeni iki tonlu renk kombinasyonu da dahil olmak üzere yeni tekerlek tasarımları ve yeni renklerden oluşan bir sayfa sunuyor.

İçeride, tüm yeni Sentra iç mekanı daha zarif ve lüks, sürücü ve yolcular için yüksek kaliteli bir deneyim yaratıyor. Yeni Sentra'nın algılanan ve gerçek kalitesini iyileştirmek için en küçük ayrıntılara ekstra özen gösterildi. Direksiyon simidinin sürücünün elindeki hissi, kadranların ve anahtarların düzgün çalışması birinci sınıf bir his yaratmak için dikkatlice oluşturulmuştur. Kapitone, deri döşenmiş, ısıtmalı ön koltuklar ve ısıtmalı dış aynalardan Nissan'ın ünlü NASA'dan ilham alan Zero Gravity koltuklara ve Intelligent Around View® Monitor'e kadar mevcut olan olanaklar arasındadır. Bilgi ve bağlantı özellikleri arasında kayan 8 inçlik çoklu dokunmatik merkez ekran ve Apple CarPlay® ve Android Auto ™ özellikli NissanConnect® bulunur.

2020 Sentra ayrıca 149 beygir gücünde ve 146 lb-ft tork değerinde yeni, yakıt tasarruflu 2.0 litre, 4 silindirli bir motora sahiptir - önceki nesil 1.8 litrelik motora göre sırasıyla yüzde 20 ve yüzde 16 artar. Yeni motorun daha iyi yakıt ekonomisi sunacağı öngörülmektedir. Dinamik performans, yeni bir bağımsız arka süspansiyon ve yeni bir elektrikli raf direksiyon sistemi kullanılarak büyük ölçüde iyileştirildi.

Artık tüm Nissan sedan ailesi için mevcut olan gelişmiş güvenlik ve sürücü destek teknolojileri, yaya Algılamasıyla Otomatik Acil Frenleme, Arka Otomatik Frenleme ve Yüksek Işın Yardımı dahil olmak üzere altı ileri sürücü yardımcı sistem paketi olan standart Nissan Safety Shield 360'ı içeriyor . Yeni Sentra ayrıca standart 10 hava yastığı, Arka Kapı Uyarısı, Akıllı İleri Çarpışma Uyarısı ve Akıllı Sürücü Uyarısı sunar.




Yeni araba ve otomobil dünyasının takibini sağlayarak yeni çıkan arabaların modelleri tanıtım videoları ve performansları ile ilgili paylaşımlar yapılmakta olup özellikleri hakkında detaylı bilgi vermekteyiz.



© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger