Volkswagen Jetta GLI S (2019) Özellikler




Volkswagen Jetta GLI S (2019) Özellikler
Volkswagen Jetta GLI S (2019) Özellikler
GLI S 25,995 $ 'lık bir başlangıç ​​Üreticinin Önerilen Perakende Fiyatına (MSRP) sahiptir ve standart altı vitesli manuel şanzımana sahiptir. Diğer standart özellikler arasında bir spor süspansiyonu (normal bir Jetta'dan 0,6 inç daha düşük); 18 inç alüminyum alaşımlı jantlar; LED Projektör farları; LED Gündüz Farları (DRL'ler) ve stop lambaları; kırmızı vurgu çizgili siyah petek ızgara; entegre dönüş sinyalli yan aynalar; arka spoyler; Kanatlı difüzör ve çift krom egzoz uçlu arka tampon; deri kaplamalı çok fonksiyonlu spor direksiyon simidi ve kırmızı dikişli vites topuzu; siyah çatı kaplaması; paslanmaz çelik pedal kapakları; Kırmızı dikişli ve gri borulu konforlu spor kumaş koltuklar; ısıtmalı ön koltuklar; 10 renk özelleştirilebilir sarma ortam aydınlatma; KESSY® buton başlatması ile anahtarsız erişim; çift ​​bölgeli Climatronic® otomatik iklim kontrolü; dikiz kamera; otomatik farlar; yağmur algılayıcı silecekler; otomatik kararan dikiz aynası; elektrikli park freni; ve uyumlu cihazlar için Bluetooth® bağlantısı, bir USB bağlantı noktası, altı hoparlör ve uyumlu cihazlar için App-Connect özellikli, 6,5 inç'lik Kompozisyon Renkli dokunmatik ekran bilgi ve eğlence sistemi, üç ana akıllı telefon platformuyla (Apple CarPlay ™, Android Auto ™ ve MirrorLink ®. Standart sürücü yardımı özellikleri; İleri Çarpışma Uyarısı ve Otonom Acil Durum Frenlemesi (Ön Yardım), Kör Nokta Monitörü ve Arka Trafik Uyarısı. Yedi vitesli DSG® çift kavramalı otomatik şanzıman GLI S 26.795 $ 'dan başlıyor.

2019 GLI, MQB mimarisini, coupe benzeri profili ve yeniden tasarlanan Jetta'nın büyük ızgarasını sunarken, etli güç aktarma organlarına işaret eden sportif stil ipuçlarını da ekliyor. Bir spor süspansiyonuna sahip olan GLI, normal bir Jetta'dan 0,6 inç daha alçak oturur ve daha ekilir. LED DRL'li standart LED projektör farları, GTI'ya zarar veren kırmızı vurgu çizgisine sahip siyah bir bal peteği ızgarasını çevrelemektedir. Kırmızı boyalı kaliperli Golf R frenleri, GLI'ye özel 18 inç şık alüminyum alaşımlı jantlarda göze çarpıyor. Arkada standart LED stop lambalarına, bir spoiler ve kanatlı difüzörlü ve çift krom egzoz uçlu eşsiz bir arka tampon takılarak gerçekten eşsiz bir arka görüş elde edilir. 35. Yıldönümü modelinde kırmızı şeritli benzersiz siyah jantlar, siyah tavan, siyah ayna kapakları, siyah kuyruk spoyleri ve içte ve dışta 35. yıldönümü rozetleri bulunuyor.

İçinde GLI, Jetta’nın modern kabinini başını salladı ve Volkswagen performans ailesine dönüştürüyor. Siyah bir iç kısım kırmızı vurgular için patlamaya başlıyor - direksiyon, vites kolu, kol dayaması ve paspaslarda kırmızı dikişler kullanılıyor. Konfor spor koltuklar, malzeme ne olursa olsun kırmızı dikiş özelliklerine sahiptir; S and 35th Anniversary Edition'da kumaş koltuklar ve Autobahn modellerinde deri. Diamond flag dekoru süslemesi, standart deriden çok işlevli spor direksiyon simidi ve GTI'nın mevcut spor HMI ekranını olduğu gibi otomobilin sportif yapısını güçlendirir. 35th Anniversary modelinde benzersiz koltuk etiketleri, paspaslar ve eşik plakaları bulunur.

2019 GLI, Volkswagen'in 2.0 litrelik turboşarjlı ve doğrudan enjeksiyonlu EA888 TSI® motoruyla güçlendirilmiştir, 228 beygir gücü (birinci sınıf yakıtla elde edilmiştir) ve 258 pound-ayak torku, 18 beygir gücü ve 51 lb-ft daha önceki GLI . GTI ile paylaşılan bu motor, giriş ve çıkış taraflarında değişken supap zamanlaması ve değişken egzoz supabı kaldırması özelliğine sahiptir.

Güç, yedi tekerlekli standart bir DSG® çift kavramalı otomatik şanzımanla standart altı ileri manuel şanzıman üzerinden ön tekerleklere aktarılıyor. Otomatik şanzıman modelleri, yakıt verimliliğini artırmak için tasarlanmış bir Başlatma / Durdurma sistemi ile standart olarak gelir. Bu teknoloji, fren pedalı basılı tutulduğunda (durma ışığında beklerken olduğu gibi) motoru rölantide durdurur. Fren pedalı bırakıldığında, motor yeniden çalışmaya başlar.

© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger