Rolls-Royce Phantom (2022) Özellikler



Dönüşümün en çarpıcı özelliği, siyahın ve bizim kendi üretimimiz olan Bushukan sarısının bir arada kullanıldığı çift renkli boyadır. Bu renk, adını Buda'nın eli veya Bushukan olarak da bilinen ağaç kavunu meyvesinden almıştır. Çin'de bu meyve mutluluğu, memnuniyeti ve uzun bir ömrü temsil eder.

Dış tasarımın önerdiği bu sportif karakter, gerekçesini devasa motor kaputu altında buluyor. Standart üretim kontrol ünitesinin optimizasyonu ve bir spor egzoz sisteminin kurulumunun bir sonucu olarak, V12 biturbo şimdi 5.100 dev/dak'da 610 hp / 449 kW, torku 1.750 dev/dak'da 950 Nm'ye itiyor.

Dış kısımdaki zarif kaplamaya uygun olarak, iç mekan kendini bir lüks vahası olarak sunuyor. İç mekanın büyük kısımları elmas dikişli süslemelerle en kaliteli deri ile kaplanmıştır. Orta konsoldaki ve spor direksiyondaki en güzel süslemeler, benzersiz bir atmosfer yaratır.



Yeni araba ve otomobil dünyasının takibini sağlayarak yeni çıkan arabaların modelleri tanıtım videoları ve performansları ile ilgili paylaşımlar yapılmakta olup özellikleri hakkında detaylı bilgi vermekteyiz.


Hiç yorum yok:

© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger