Acura TLX Type S - Thrilling Performans Sedan (2021) Özellikler


2021 baharında geldiğinde, TLX Type S, ekip üyeleri de dahil olmak üzere şirketin en deneyimli güç aktarma organı mühendisleri tarafından geliştirilen tamamen yeni 3.0 litrelik, 24 valfli, DOHC doğrudan enjeksiyonlu ve turboşarjlı bir motordan güç sağlayacak. NSX'in ısmarlama ikiz turboşarjlı V6 hibrit güç ünitesini geliştirdi. 



Enine monte edilen yeni V6, derhal, yüksek tork yanıtı sağlamak için çift kaydırmalı bir turboşarj ve elektronik atık kapını kullanarak son derece kompakt ve hafif olacak. Giden, doğal emişli 3,5 litrelik V6 ile karşılaştırıldığında, yeni motor, en yüksek beygir gücünde ve daha kritik olarak, torkta, motorun tüm çalışma aralığında düşük uçlu torkta yüzde 50'den fazla artış da dahil olmak üzere dramatik kazançlar sağlıyor. Güç çıkışı da dahil olmak üzere yeni motor için nihai spesifikasyonlar, zamanlamayı başlatmak için daha yakın bir şekilde yayınlanacak.

Acura'nın 10 vitesli otomatik, Sıralı SportShift ve standart kanatlı vites değiştiriciler, hem turboşarjlı motorların yüksek tork çıkışından tam olarak yararlanarak daha geniş bir oran aralığı, daha fazla dişli, dört vitesli doğrudan vites küçültme ve daha düşük bir birinci vites sunuyor. önceki 8 vitesli çift kavramalı ve 9 vitesli otomatik şanzıman. S tipi modeller, performans sürüş senaryoları sırasında agresif ve duyarlı bir karakteristik sağlamak için benzersiz şanzıman ayarı alacaktır.
Acura'nın endüstri lideri tork vektörel çekişli dört tekerlekten çekiş teknolojisi olan arkaya eğimli Süper Elleçlemeli Dört Tekerden Çekiş ™ (SH-AWD®) ile artık tüm TLX modellerinde üstün kullanım özellikleri sunulmaktadır. SH-AWD, 2.0 litrelik TLX'de isteğe bağlı donanım ve dört tekerlekten çekişe sahip ilk Tip S modeli olan TLX Tip S'de standart teknoloji olarak sunulmaktadır.
Acura'nın 4. nesil SH-AWD® sistemi, giden TLX'teki 3. nesil sisteme göre yüzde 40 daha fazla arka tork kapasitesine ve yüzde 30 daha hızlı önden arkaya tork aktarımına sahiptir. Yeni TLX'teki Acura SH-AWD® sistemi, normal sürüş koşullarında arka aksa% 70'e kadar motor torkunu aktarırken, sol ve sağ arka tekerlekler arasındaki arka aks torkunun yüzde 100'üne kadar sürekli olarak dağıtıyor. Ek olarak, arka aks sürekli olarak yüzde 2,9 oranında aşırı hızda taşınır, bu da soldan sağa tork aktarımının sapma momenti etkisini artırır, daha keskin ve daha doğru dönüş ile performansı artırır ve viraj alırken daha iyi izlenebilirlik sağlar.
2021 TLX'in daha premium, kişisel ve teknoloji odaklı kabini, Acura Precision Cockpit'in sezgisel işlevselliği ve akıcı hatlarından ilham alıyor. Günümüzün lüks spor sedan meraklılarının arzuları etrafında tasarlanan TLX, gerçek alüminyum, açık gözenekli ahşap ve tam tahıl Milano deri de dahil olmak üzere mevcut otantik, yüksek kaliteli malzemelerle zevkli bir şekilde atanmıştır.
"İkili Kişisel Kokpit" teması altında geliştirilen sedan'ın yeni, daha lüks iç mekanı, sürücü ve ön koltukta oturan yolculara büyük önem veriyor. TLX'in yüksek ve geniş orta tüneli ve etrafı saran gösterge paneli, her iki ön koltukta oturanlar için daha kişisel ve güçlü bir şekilde tasarlanmış bir alan yaratırken, daha geniş gövde tasarımı, sınıfının en üst kalçasıyla her ikisi için gerçek birinci sınıf oturma konforu sağlar ve omuz odası (sırasıyla +0,5 inç ve +0,7 inç).
Hem sürücü hem de ön yolcu, 16 yönlü güç ayarıyla son derece özelleştirilebilen Acura'nın gelişmiş ön spor koltuklarının özel tasarımından da yararlanıyor. Sürücü için, sağlam bir deri sarılı direksiyon simidi, temiz ve berrak enstrümantasyon ve gelişmiş ileri görüş, komuta ve canlandırıcı sürüş deneyiminin temelini oluşturur.

A-Spec ve Type S modelleri, kontrast dikişli delikli deriye sarılı kalın kenarlı, düz tabanlı bir direksiyon simidi ve daha büyük metal kaplama kürek değiştiriciler dahil olmak üzere kabin boyunca benzersiz ayrıntılara sahiptir. Benzersiz malzeme ve renklere ek olarak, TLX Type S iç mekanı kapı eşikleri, direksiyon simidi ve kabartmalı koltuk başlıkları üzerindeki S Tipi rozetlerle ayırt edilir.
Yeni TLX, beş premium renk de dahil olmak üzere dokuz dış kaplamaya sahip genişletilmiş bir renk paletine sahip olacak. 2021 için TLX'te yeni olan seçkin bir Phantom Violet Pearl. TLX Type S, özel, cesur bir Tiger Eye Pearl'de sunulacak. Daha önce yalnızca A-Spec modellerinde bulunan Apex Blue Pearl, S Tipi kataloğuna eklenecektir.

VİDEO
Yeni araba ve otomobil dünyasının takibini sağlayarak yeni çıkan arabaların modelleri tanıtım videoları ve performansları ile ilgili paylaşımlar yapılmakta olup özellikleri hakkında detaylı bilgi vermekteyiz.
© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger