Smart EQ Fortwo (2020) Teknik Özellikler





2020 smart EQ fortwo edition one - Tahrik, İç ve Dış. Renk: Asfalt Gri

 

 Smart EQ Fortwo

2020 smart EQ fortwo Teknik Özellikleri:

Motor / tip: Senkron motor
Sürekli çıkış (kW): 41
Maks. çıkış (kW): 60
Maks. tork (Nm): 160
Kombine güç tüketimi (kWh / 100 km), 4.6 kW dahili şarj cihazı: 16.5-15.2
Kombine güç tüketimi (kWh / 100 km), 22 kW dahili şarj cihazı: 15.2-14.0
Menzil (km): 147-159
Hızlanma 0-60 km / sa: 4.8
Hızlanma 0-100 km / sa: 11,6
Azami hız (km / s): 130

Belirtilen rakamlar öngörülen ölçüm yöntemine göre belirlenmiştir. Bunlar Sanat'a göre “NEDC CO2 rakamları” dır. 2 No. 1 Uygulama Yönetmeliği (AB) 2017/1153. Güç tüketimi ve aralığı, 692/2008 sayılı Komisyon Tüzüğü (EC) esas alınarak belirlenmiştir. Güç tüketimi ve menzili araç konfigürasyonuna bağlıdır.

Kısa bir dingil mesafesi ve doğrudan direksiyon ile birlikte devasa bir palet akıllıca benzersiz bir görünüm yaratır. Tamamıyla elektrikli sürüş deneyimi, sürüş keyfinde tamamen yeni bir boyut yaratıyor. Anında 160 Newton metrelik tork mevcut olduğunda, yeni elektrikli modeller arkadaki ayrı uyarılmış senkron motorun 60 kW / 82 bg hızından çok daha iyi hızlanıyor. Işık yeşile döndüğünde 0 ila 60 km / s için 4,8 saniye Smart EQ fortwo coupé'yi şaşkın bir görünüm kazandıracak ve düşük gürültülü sürüş keyfi sağlayacak kadar hızlı kılar. Yeni akıllı modeller, sistematik olarak batarya-elektrik aktarma organı teknolojisinin tüm güçlü yönlerine oynamaya devam ediyor. Akıllıca paketleme ve markanın çekirdeğine geri dönüş sayesinde, konsept hafif ve kaynak dostu olmaya devam etmekte ve metropol alanlarda sürdürülebilir hareketlilik sunmaktadır. Smart'ın kasten kompakt, yüksek voltajlı bir batarya sunmasının nedeni budur. Daimler'in sahip olduğu Deutsche Accumotive tarafından sağlanan lityum-iyon batarya, üç HV modülünden ve toplam 96 HV hücreden oluşur ve 159 kilometre (NEDC) için yeterli olan, 17,6 kWh kapasiteye sahiptir. Bu, yalnızca Almanya’da kullanılan ortalama günlük kilometrelerin birkaç katı kadar değil, her şeyden önce büyükşehir ortamında enerjinin geri kazanım yoluyla geri kazanılabildiği cömert bir menzile karşılık geliyor. Kentte radar temelli bir iyileşme, özellikle uygun bir özellik. Smart'ın önde bir aracın arkasında otomatik olarak yavaşlamasını sağlar. Aküye geri dönmek için azami kinetik enerji miktarını sağlamak için boşaltma ve frenleme aşamaları mükemmel bir şekilde koordine edilmiştir. Smart'ın aşırı iklim koşullarında ve aşırı stres altında bile serin bir kafa tutması için, elektrikli modellerde sıcaklık yönetimine özellikle dikkat edildi. Elektrikli motor için cömertçe boyutta hava soğutması yeterli olsa da, flanşlı elektrikli elektronik parçaları sıvı soğutmalı. Yüksek voltajlı batarya bile tamamen şartlandırılabilir. Gerektiğinde, örneğin yüksek kalıcı yük altında veya hızlı şarj sırasında optimum sıcaklık aralığında kalmak için güç aktarma sisteminin soğutma devresine entegre edilir. Aynısı, sıcaklıklar aşırı düşük olduğunda da geçerlidir. Bir batarya ısıtıcısı, optimum performans ve verimlilik için bataryanın ısıtılmasını sağlar.

Sürücüler için şarj işlemini olabildiğince kolay hale getirmek için smart, yeni elektrikli modelleri için kapsamlı bir şarj konsepti sunar. Hızlı şarj işlevine sahip isteğe bağlı 22 kW yerleşik şarj cihazıyla, yeni modeller 40 dakika altında% 10 ila% 80 aralığında ve üç fazlı şarj mümkün olduğunda nadir doğru akım şarj istasyonlarına güvenmek zorunda kalmadan şarj edilir yerel koşullara bağlı olarak. Şarj ağı ortağı Plugsurfing ile işbirliği sayesinde müşteriler artık hemen hemen tüm halka açık şarj istasyonlarını kullanabilirler. Bu şarj istasyonları akıllı EQ kontrol uygulamasıyla görüntülenebilir ve kullanıcılar doğrudan uygulamada Eklenti Sörfü ile kayıt olabilirler. Ancak evde yalnızca geleneksel bir ev prizine sahip olanlar bile, akıllı elektrikli modellerin düşük tüketimi nedeniyle EV sürücülerinden memnun kalacaklar. Smart, ortalama bir sürüş mesafesi olan 3.5V'den biraz daha uzun bir 230V sokette - yaklaşık bir duvar kutusu olmadan - yeterince şarj eder. Akıllı EQ kontrol uygulamasının şarj rahatlığı, evden daha uzakta ve her şeyden önce evden seyahat eden herkes tarafından memnuniyetle karşılanacaktır. Tamamen yeniden tasarlanan akıllı EQ kontrol uygulamasında, halka açık şarj istasyonlarında kayıt ve faturalandırma sürecinin sorunsuz bir şekilde entegrasyonu, smart'ı her yerde gerçek bir şarj cihazı haline getirir.

Fiyat listelerini zahmetle okuduğunuz günler sona ermiştir. Yeni nesil smart ile ekipman seviyesi yapısı da daha akıllı hale geliyor. Baz modele ek olarak, bilinen üç ekipman hattı tutku, nabız ve asaldır. Her hat üç ekipman paketinden biriyle birleştirilebilir.




Yeni araba ve otomobil dünyasının takibini sağlayarak yeni çıkan arabaların modelleri tanıtım videoları ve performansları ile ilgili paylaşımlar yapılmakta olup özellikleri hakkında detaylı bilgi vermekteyiz.



© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger