Mazda CX-30 Skyactiv-X AWD (2020) Teknik Özellikler





2020 Mazda CX-30 Skyactiv-X GT Spor Teknik AWD - Sürüş, İç ve Dış

 

Mazda CX-30 Skyactiv-X AWD

Mazda CX-30 Skyactiv-X AWD (2020) Teknik Özellikler
Mazda CX-30 Skyactiv-X AWD (2020) Teknik Özellikler
Yeni Mazda3'ün piyasaya sürülmesinin ardından, Mazda CX-30, şirketin yeni nesil serisindeki ikinci model ve çığır açan Skyactiv-X kıvılcım kontrollü kompresyon ateşleme motoruna sahip ikinci model. Bir SUV'nin cesur duruşunu bir kupanın şık profiliyle birleştiren stil, Mazda’nın KODO tasarım felsefesinin sofistike bir evrimi iken, geniş ve çok yönlü kabini, bu popüler sektörde müşterilerin talep ettiği pratikliği ve rahatlığı sağlar.

Beş trim seviyesinde mevcuttur - SE-L, SE-L Lux, Sport Lux, GT Sport ve GT Sport Tech - Yeni CX-30, Mazda'nın tüm ürün yelpazesinde karakteristik cömert standart donanıma sahiptir ve İngiltere'de bir seçenekle sunulmaktadır. ikisi de 24v Mazda M Hibrid hafif hibrid sistemine sahip iki benzinli motordan oluşuyor.

Yeni başlatılan tamamen yeni Mazda3'ün bildiği 122ps 2.0 litrelik Skyactiv-G motor, silindir devre dışı bırakma özelliğine sahip ve yalnızca beş trim seviyesinin tamamında otomatik veya manuel şanzıman seçenekleriyle ön tekerlekten çekişe uyumlu. Benzer şekilde, çığır açan Spark Kontrollü Sıkıştırma Ateşlemeli (SPCCI) Skyactiv-X benzinli motor da, tüm sınıflarda, çeşitli şanzıman seçenekleriyle sunulmaktadır. Ek olarak Sport Lux'ten yukarıya doğru, Skyactiv-X CX-30, Mazda’nın en son gelişmiş i-Activ dört tekerlekten çekiş sistemi ile birlikte sunuluyor.

Buji ateşlemesinin, sıkıştırma ateşlemesini kontrol etmek için kullanıldığı benzersiz yanma yöntemi sayesinde, elde edilen verim, bu 180ps'lik benzinli SPCCI motorunun, düşük CO2 emisyonları ve esnek performans ile birlikte dizel rekabet ekonomisi sağladığı anlamına gelir. 105g / km kadar düşük emisyon ve 47,9mpg kadar yüksek WLTP kombine ekonomi ile Skyactiv-X motoru, özel ve filo müşterileri için mükemmel bir çözümdür ve dizel motorlu araçlara talep gören bir segmentte dizel için ideal bir alternatif sunar. önemli ölçüde azaltmak.

Mazda, dizel ve uygun sektörler için yeni nesil temiz dizel motorların geliştirilmesine kendini adamıştır; ancak, kompakt SUV segmentinde Skyactiv-X'in kabiliyetleri ve dizel motorlar için tüketici talebinin azalması, İngiltere'de Mazda CX-30'un olacağı anlamına geliyor münhasıran benzin.

Tamamen yeni Mazda3'te olduğu gibi, CX-30, her otomobilde geniş bir standart donanıma sahiptir ve her otomobilde baş üstü ekrana yansıtan renkli ön cam, radar seyir kontrolü ve LED farlar bulunur. Her modelde bulunan not öğeleri. Görsel olarak, CX-30’un şık üst gövdesi, bir kupanın düzleştirilmiş siluetine işaret ederken siyah giydirme aşağı inerken ve CX-30’un boyutları, bir SUV’den bekleyeceğiniz sağlam bir denge hissi veriyor.

Sekiz dış renk seçeneği ile SE-L ve SE-L Lux otomobillerinde 16 inç gri metalik jantlar bulunurken, Sport Lux'ten itibaren 18 inç jantlar standarttır: Skyactiv-G'de gümüş metalik ve Skyactiv- X modelleri

İçinde lacivert desenli birinci sınıf koyu gri kumaş standart, GT Sport ve GT Sport Tech modellerinde ise zengin kahverengi desenli siyah deri veya 200 £ taş renkli deri için. Yüksek kaliteli, şık ve pratik bir kabine sahip olan Mazda CX-30’un iç tasarımında Mazda SUV için yeni standartlar belirlenirken, 430 litrelik önyükleme, istendiği kadar pratik olmasını sağlar.

22.895 £ 'dan başlayan fiyatlarla, 26 model Mazda CX-30 serisi sipariş vermek için hazırdır.




Yeni araba ve otomobil dünyasının takibini sağlayarak yeni çıkan arabaların modelleri tanıtım videoları ve performansları ile ilgili paylaşımlar yapılmakta olup özellikleri hakkında detaylı bilgi vermekteyiz.



© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger