Supra Toyota (2020) Teknik Özellikler





En Çılgın Yeni 2020 Supras, Totota tarafından SEMA 2019'da ayarlandı.

 

Supra Toyota (2020) Teknik Özellikler
Supra Toyota (2020) Teknik Özellikler
GR Supra Wasabi Kavramı

Toyota Orijinal Aksesuar Ekibi, “kitleler için Supra” vizyonunu benimsemiş ve Wasabi Concept olarak adlandırmıştır. Bu GR Supra, büyük Brembo B-M Frenler, Öhlins süspansiyon yükseltmeleri, Toyota dövme alüminyum jantları ve meraklısı şoföre bir şeyler katacakları kesin olan Beş Eksenli aero parçaları sunuyor.

GR Supra 3000GT Kavramı

TCD, 3000GT Konseptini, Supra’nın JGTC yarışmasında kazandığı başarının kutlanmasında ortaya çıkan 90’lı yılların ikonik TRD3000GT Supra vücut kitine bir hediye olarak yarattı. Bu modern yarış dönemi, Supra yarış fanatiği arasında nostalji duygularını harekete geçirecek.

GR Supra Miras Sürümü

GR Supra Heritage Edition, GVP, Toyota Satış Pazarlama, Ed Laukes'un vizyonundan ilham aldı. MKIV Supra'nın unsurlarını 90'ların sonlarından itibaren 2020 GR Supra ile harmanlamak için Motorsports Teknik Merkezi'nden Marty Schwerter'ı görevlendirdi. Bu tarzın infüzyonu Supra’nın mirasına övgü niteliğindedir. Stoktaki uzun bir blokta 500 beygir gücü üretecek şekilde ayarlanmış olan bu geçmiş, yeni retro-modern estetiğini tamamlayan lastik erime performansı sağlar.

GR Supra HyperBoost Sürümü

GR Supra HyperBoost Sürümü, NASCAR analisti ve yayın kişiliği olan Rutledge Wood’nun rüya kurgusu. Kendini ilan eden bir Supraphile olan Wood, Supra için vizyonunu, yapımcıları Lucky Leos 17 Motorsports'tan Rick Leos'a açıkladı. Uygun olarak adlandırılmış projesi, çıktısını 750'den fazla beygir gücüne iki katına çıkartan özel bir turbo kitine sahip olduğu için konseptini gerçeğe dönüştürdüler. 20 parçalı karbon fiber geniş gövdeli kit, bu aşırı güçlendirilmiş makineye geniş omuzlar ve tehditkar bir duruş ile daha agresif vücut serileri veriyor.

GR Supra GT4

GR Supra GT4, geçtiğimiz Mart ayında 2019 Cenevre Otomobil Fuarı'nda giriş yaptı. Bu konsept, popüler GT4 yarış sınıfında yer almak isteyen sürücülerin dikkatini çekti. Gazoo Racing tarafından geliştirilen bu dengeli şasi, FIA uyumlu bir kafes, yarış süspansiyon bileşenleri, Brembo yarış frenleri, OZ Yarış tekerlekleri ve çok sayıda motor sporu bileşenine sahiptir. GT4 sınıfı bu anahtar teslimi yarış otomobili ile gerçekten ısınacak!

GR Supra Performans Hattı Kavramı

Toyota Customizing & Development (TCD), Performance Line Concept'i işlevsel karbon fiber aerodinamik bileşenlerle kaplı bir GR Supra vizyonu olarak tasarladı. 19 inç dövme alüminyum jantlar eklediğinizde, bu Supra Concept hem form hem de işlev sunar.


© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger