Honda Civic Si Coupe (2020) Özellikler





2020 Honda Civic Si Coupe - Tahrik ve Tasarım.

 

Honda Civic Si Coupe (2020) Özellikler
Honda Civic Si Coupe (2020) Özellikler
Civic Si Coupe ve Sedan, modelin agresif sürüş dinamiklerini yansıtan dış tasarım geliştirmelerinden yararlanıyor. Bunlar, şimdi parlak siyahı çevreleyen trimleme ve gövde renginde bir üst çubuğa sahip alt tampon sis lambası muhafazalarına revize edilmiş stil içerir. Honda imzası "kanat" ızgarası travers çubuğu da güncellenmiştir ve Si Coupe ve Sedan'ın farları artık daha geniş ve daha uzun bir ışık huzmesine sahip çok elemanlı LED lambalardır. Civic Si ayrıca yeni LED sis farları aldı. Arkada Si Sedan, parlak siyah çevreleyen süslemeli ve gövde renginde traverslerle yeni ön tasarıma uygun yeni bir alt tampon işlemi görüyor. Tüm Civic Si modelleri artık sezonluk performans lastiklerine sarılmış yeni mat siyah 18 inç jantlara sahip ve yaz lastikleri fabrikada seçenek olarak mevcut.

İçeride, hem Civic Si Coupe hem de Sedan, koltuk alt kısmında ve arka koltukta kırmızı vurgular ile güncellenmiş spor koltuklar barındırıyor. Ayrıca, gösterge panelini vurgulayan yeni kırmızı kaplama var. Değişiklikler, iç mekan güncellemelerinde geçen yıl yapılan ve fiziksel düğmeler ve ses düğmesi, daha büyük bardak tutucular ve daha fazlasını içeren güncellenmiş bir Display Audio sistemi içeriyordu.

Ödüllü 10. nesil Civic serisinin sportif ayarlı Si çeşitleri, güçlü 205 beygir gücü, 1.5 litre, doğrudan enjeksiyonlu ve turboşarjlı sıralı 4 silindirli motor, kaygan vites değiştiren 6- dahil olmak üzere sayısız standart performans özelliğine sahiptir. hızlı manuel şanzıman, helisel sınırlı kaymalı diferansiyel ve ayarlanabilir iki modlu uyarlamalı damper sistemi. Yeni olan bu yıl, Civic Si'ye daha iyi hızlanma hissi veren yüzde 6 daha kısa final sürüş oranı.

10. nesil Civic ailesinin bir parçası olarak, 2020 Civic Sedan ve Coupe, orta sınıftaki birçok otomobille rekabet eden sınıf lideri bir iç hacim sunar, heyecan verici bir performans otomobilini sürmenin günlük pratiklikten ödün vermeyeceğini kanıtlar. Ön koltuktaki yolcular cömert miktarda bacağın ve tavan boşluğunun tadını çıkarır ve akıllıca tasarlanmış bir orta konsol şaşırtıcı miktarda esnek saklama alanı sunar. Civic ayrıca, cüzdan gibi hızlı erişim gerektiren öğeler için kısa çizgi altındaki bir tepside ek saklama alanı sunar. Bu ek depolama aynı zamanda Ekran Ses sisteminin Apple CarPlay® ve Android Auto ™ entegrasyonu gibi fonksiyonlar için kullanılan USB girişini de içeriyor ve sürücülerin sürüş sırasında telefonlarını görüşün dışında tutmasını sağlıyor. Alternatif olarak, üst bölüme uygun bir geçiş, sürücülerin USB kablosunu iç kısımdan uzak tutarken telefonlarını kolayca güvenceye almasını sağlar. USB girişinin yanında 12 voltluk uygun bir güç kaynağı var.

Arka koltuktaki yolcular, mükemmel ayak boşluğu ve tavan boşluğuna ve ayrıca cömert, orta büyüklükte kargo alanına - 15,1 cu'ya kadar muamele edilir. sedan içinde ft ve 12.1 cu'ya kadar. coupe içinde - gerektiğinde daha uzun yükleri almak için 60/40 ayrılabilir katlanır arka koltuk sırtlıkları ile desteklenir, bagajda ve yolcu bölmesinde rahatça oturan koltuk sırtlıkları için serbest bırakma kollarıyla birlikte.

2020 için Civic Si Sedan ve Coupe modelleri, yeni otomatik yüksek kirişler de dahil olmak üzere standart donanım olarak Honda Sensing® güvenlik ve sürücü yardımcı sistemleri içerir. Ayrıca 2020 model yılı için yeni olan, agresif sürüş sırasında motor sesini geliştirmek için müzik sistemini kullanan Aktif Ses Kontrolü. Ek standart özellikler arasında otomatik Fren Tutma özelliğine sahip elektronik bir park freni ve 7 inç dijital TFT gösterge paneli gibi lüks öğeler bulunur. Civic Si ayrıca yeni 18-inçlik mat alaşım jantlar, bir ay tavanı, Honda'nın özel LaneWatch ™ yan görüş kamerası, basmalı düğmeyle hands-free giriş ve walk-away oto kilidi, 450 watt'lık birinci sınıf bir ses sistemi içerir. 10 hoparlör ve ısıtmalı ön koltuklar ve gövde rengi dış aynalar.

2020 model yılı için, Civic Si Sedan ve Coupe modelleri, standart donanım olarak Honda Sensing® güvenlik ve sürücü yardımcı teknolojilerine sahiptir. Honda Sensing®; Adaptif Hız Kontrolü (ACC), Çarpışma Azaltma Fren Sistemi (CMBS ™) içeren Öne Çarpışma Uyarısı (FCW), Şerit Tutma Yardımı Sistemi (LKAS) ve Şerit Ayrılma Uyarısı (LDW) içeren Yoldan Ayrılma Azaltma (RDM) içerir. Ek olarak, tüm Honda Civic modelleri, Honda Sensing® paketinin bir parçası olarak otomatik uzun kirişler alıyor.

Bayilere gelen 6 Eylül, 2020 Honda Civic Si Sedan ve Coupe, Üreticinin Önerilen Perakende Satış Fiyatına (MSRP) 25.000 $ 'dan başlayacak.


© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger