Mercedes GLC - A Coupe (2020) Teknik Özellikler





Mercedes GLC - A Coupe (2020) Teknik Özellikler
Mercedes GLC - A Coupe (2020) Teknik Özellikler
Piyasaya sürüldüğünde GLC Coupe yeni motorlarla satışa sunulacak, ayrıca yıl boyunca sıralamaya yeni motorlar eklenecek. Tüm dizel modeller, 2020'de yürürlüğe giren Euro 6d standardının (RDE - Gerçek Sürüş Emisyonları Aşama 2) gereksinimlerini zaten karşılamaktadır. Bu, doğrudan motora kurulan egzoz gazı son işlem sisteminin yalıtımlı konfigürasyonu sayesinde gerçekleştirilmektedir. . Dizel oksidasyon katalitik konvertörü (DOC), SCR katalitik konvertör işlevine (sDPF) sahip partikül filtresi ve AdBlue® enjeksiyonlu SCR katalitik konvertöründen oluşur. Sistem, GLC'nin egzoz kanalında bir amonyak kayma katalizörü (ASC) olan ilave bir seçici katalitik indirgeme (SCR) dönüştürücü ile arttırılır. Benzinli motorlar, 48 voltluk bir yerleşik elektrik sisteminin (EQ Boost) entegrasyonu ile elektriklendirilir. Kayış tahrikli marş jeneratörü, daha önce yüksek voltajlı hibrid teknolojisinin rezervi olan yakıt tasarrufuna izin verirken, takviye veya enerji geri kazanımı gibi hibrid fonksiyonlardan sorumludur. Tüketim ve CO2 emisyonlarını azaltmanın yanı sıra, teknoloji hem konforu hem de performansı arttırır.

Bir bakışta motor serisi:

GLC 200 4MATIC: Silindirler / düzenleme: 4 / sıralı, Çıkış (kW / hp) Yanmalı motor: 145/197, Elektrik motorunun çıkışı (kW) Enerji Geri Kazanım Artışı: 10, Tork torku Yanmalı motor (Nm): 320, Tork torku Elektrik motoru (Nm): 150.

GLC 300 4MATIC: Silindirler / düzenleme: 4 / sıralı, Çıkış (kW / hp) Yanmalı motor: 190/258, Elektrik motorunun çıkışı (kW) Enerji Geri Kazanım: 10, Tork torku Yanmalı motor (Nm): 370, Tork torku Elektrik motoru (Nm): 150.

GLC 200 d 4MATIC: Silindirler / düzenleme: 4 / sıralı, Çıkış (kW / hp) Yanmalı motor: 120/163, Tepe torku Yanmalı motor (Nm): 360.

GLC 220 d 4MATIC: Silindirler / düzenleme: 4 / sıralı, Çıkış (kW / hp) Yanmalı motor: 143/194, Tepe torku Yanmalı motor (Nm): 400.

GLC 300 d 4MATIC: Silindirler / düzenleme: 4 / sıralı, Çıkış (kW / hp) Yanmalı motor: 180/245, Tepe torku Yanmalı motor (Nm): 500.

Bir bakışta GLC Coupe:

- Etkileyici tasarım: Yeni Coupé neslinin şık görünümü, Sensual Purity tasarım felsefesini kapsıyor ve bir SUV'nin esnekliğini bir coupé'nin stil ve sportiflik duygusuyla birleştiriyor. A direkleri daha belirgin bir eğime sahiptir, bu da çatı siluetini düşürür. Model, olağanüstü karakterinin büyük bölümünü, altlık korumasının resmi öğelerini içeren bir krom kaplamaya sahip, Gece paketi ile birlikte standart olarak siyah veya gümüş renkte temin edilebilen elmas radyatör ızgarasına borçludur. Diğer göze çarpan özellikler arasında, torç tasarımları ve net ışık imzası ile standartlara uygun LED Yüksek Performanslı farlar bulunur. Zarif çizgiler, alttan koruma ve egzoz borusu süslemelerine sahip yeni görünümlü bir difüzör ve tam LED arka lambaları içeren kompakt arka uç tarafından başarılı bir şekilde sonuçlandırılmıştır.
- MBUX - Yenilikçi telematik: Dokunmatik ekranların kombinasyonu, artırılmış gerçeklikle navigasyon, konuşma düğmesiyle akıllı ses kontrolü veya "Hey Mercedes" komut istemi, bağlantı ve kullanıcı arayüzü GLC Coupé'yi son teknoloji haline getiriyor.
- Süspansiyon: Uyarlanabilir sönümlemeli standart spor süspansiyonuna alternatif olarak, ön ve arka akstaki çelik yaylar için kademesiz ayarlanabilen damperli DYNAMIC BODY CONTROL opsiyonel olarak mevcuttur. Sürüş durumuna, yolun hızına ve durumuna bağlı olarak, sönümleme, her bir tekerlek için motor, şanzıman ve sürüş özellikleriyle etkileşimli olarak ayrı ayrı kontrol edilir. HAVA BODY CONTROL hava süspansiyonu da mevcuttur - konforu ve sportifliği daha da artırmak için.
- Gelişmiş yardım sistemleri: Aktif Mesafe Yardımı DISTRONIC ve Aktif Kumanda Yardımı, sürücünün güvenli bir mesafe ve sürüşde kalmasına yardımcı olmak için daha konforlu bir destek sağlar. Hız, virajların veya kavşakların önüne otomatik olarak ayarlanır. Aktif Direksiyon Yardımı, acil durum koridoru oluşturulmasında ve şerit değiştirilmesinde yardımcı olur. Sürücü yaklaşmakta olan trafiği göremezse, Aktif Fren Yardımı kapanma fonksiyonu ile potansiyel çarpışma riski azaltılabilir.
- Tahrik sistemi: GLC Coupé, en yeni jenerasyondan verimli dört silindirli benzinli ve dizel motor seçenekleri ile birlikte gelir. Dizel motorlar zaten Euro 6d standardının gereksinimlerini karşılar. Benzinli motorlar, 48 voltluk bir yerleşik elektrik sisteminin (EQ Boost) entegrasyonu ile elektriklendirilir.

© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger