Bentley Bentayga Pearl (2019) Özellikler




Bentley Bentayga Pearl (2019) Özellikler
Bentley Bentayga Pearl (2019) Özellikler
- Koleksiyoncu’nın modeli, Arap Körfezi’nin inci dalış mirasını kutladı
- Mulliner sadece beş seçkin arabaya el sanatları üretecek
- Lüks Sedefli Karmaşık Mermercilik
- Panodaki ön panoda benzersiz inci dalışı dhow bot tasarımı
- İnci Annesi ile kabartmalı Breitling gösterge paneli saati
- Daha fazla güvenlik için Mulliner Biyometrik Güvenli İstifleme


Bentley, nihai koleksiyoncu modelini, Arap Körfezi’nin zengin inci dalış mirasından esinlenerek, Orta Doğu müşterisi için kişisel bir komisyon olan Körfez Bentayga Mulliner İncisi ile yarattı.


Bu mükemmel W12 motorlu araçlardan sadece beşi Mulliner’in İngiltere’deki Crewe’deki ustaları tarafından el yapımı olacak ve bunların her biri kendine özgü İnci ve Arap Körfezi temalı motiflere sahip olacak.

Her model, binlerce yıllara dayanan ve bir zamanlar bölgenin ana ekonomik itici gücü olan bir gelenek olan, Arap Körfezi’nin inci dalış tarihini kutlayan özel bir iç tasarıma sahiptir. En önemlisi, Dark Fiddleback Okaliptüs fasyası için karmaşık kakmacılık, güzel bir şekilde Annenin Sedefiyle iç içe geçtiği bir inci dalış teknesi manzarasına sahiptir.

Lüks kabin Keten ana deri ile döşenmiştir ve Brunel ikincil deri ile tamamlanmıştır - incilerin doğal güzelliğinden esinlenen bir renk şeması - bir Ana Taş Breitling saati ile gösterge panelinin merkezinde.

Camel ve Brunel kontrast dikişi, kapitone koltuklar ve kapı ekleri için kullanılırken, altın ipliği nakışı bu Bentayga’nın inci dalışı kimlik bilgilerini vurguluyor. Lambswool halıları aynı zamanda Keten kumaşlarda da kesilirken Mulliner aydınlatılmış lastik sırtı plakaları yolcuları kabinde ağırlar.

Körfez incileri nadir görülen ve dünyada en çok rağbet gören ülkeler arasındadır, bu nedenle Kıymetli Bentayga Mulliner İncisinde değerli eşyalarınızı güvende tutmaya yardımcı olmak için Mulliner, ustaca bir parmak izi bırakan güvenli depolama alanı kurmuştur.

Parmak izi sensörü teknolojisi, kabinde bulunan yüksek basınçlı döküm alüminyum güvenli istifleme ünitesine uygulanmıştır. Bu gizli ve göze çarpmayan dolap, sahilde veya vale park hizmetlerinden yararlanırken değerli eşyaları istiflemek için ideal bir yer oluşturur.

Arkeologlar, Körfez'deki doğal inci dalışı geleneğinin 7.000 yıldan daha eski olduğunu gösteren kanıtlara sahiptir. İnci popülaritesi Roma döneminde geniş ve geniş bir alana yayıldı ve bir zamanlar en çok aranan aksesuarlardandı.

Uygulama hala bölgenin en değerli geleneklerinden biri olarak kabul edilir ve büyük kıyı kentlerinin kurulmasından sorumludur.

Orijinal lüks ve her yere gidebileceğiniz sürüş kabiliyeti, Bentley Bentayga'nın ayırt edici özellikleridir. Güçlü, bireysel ve eşit derecede zarif, Bentayga taviz vermeden lüks isteyenler için.

Bentayga’nın stili saf Bentley. Zarif, zamansız bir icra ile şekillendirilen atletizm, güvenle atletizm dengeliyor. Dünyanın en lüks SUV'ı, modern İngiliz tarzının özü olan dünyanın en iyi otomotiv kabinidir.

Bentayga, Bentley’nin Drive Dynamic Mode’u ve isteğe bağlı Responsive Off-Road Setting ile en geniş arazi ve arazi sürüş ayarları yelpazesini sunar. Bir çevirme sırasında sekize kadar mod mevcut olup, sürücülerin herhangi bir yüzey veya yol durumu için mükemmel dinamik ayarları seçmelerini sağlar. Bu çok yönlülük, Bentley’in Dynamic Ride ve Elektrik Gücü Destekli Direksiyonuyla tamamlanmaktadır.

Mulliner, Bentley’nin en seçici müşterilerinin gereksinimlerine cevap vermek için var. Körfezin incisi gibi kişisel komisyonlar da dahil olmak üzere, kişisel zevk için benzersiz bir Bentley yaratma konusunda her türlü kişiselleştirme yapılabilir.

Mulliner'ın kökleri 1500'lere dayanıyor - firmanın asıl odak noktası lüks at arabaları yaratmaktı. 1923 yılında Mulliner, ilk kez Bentley şasisinde çalışmalarını sergiledi ve Bentley Motors'un kurulmasından dört yıl sonra Londra'daki Olympia Show'da iki kişilik 3 Litre Bentley'i sergiledi. 1953'te Mulliner, şimdiye kadarki en ikonik Bentley'lerden biri olan R Type Continental'ı kurdu. Bu model bugünün Continental GT'sinin tasarımına ilham verdi. 1957'de Mulliner, Bentley Continental şasisine inşa edilmiş dört kapılı özel bir salon olan Continental Flying Spur'u tanıttı. Mulliner, 1959’da Bentley Motor’un bir parçası oldu ve Crewe’deki atölyelerini kurdu.

© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger