Lexus IS 350 F Sport (2021) Özellikler




Lexus IS 350 F Sport (2021) Özellikler
Lexus IS 350 F Sport (2021) Özellikler

Bazıları için, IS sadece arkadan çekişli kompakt spor sedan olarak görülebilir, ancak diğerleri dört tekerlekten çekişin gerekli olduğu iklimlerde bulunur. Neyse ki, 2021 IS hem arkadan hem de dört tekerlekten çekiş seçeneklerinde mevcut olacak ve dereceye bağlı olarak üç farklı güç aktarma sistemi seçeneği mevcut.

Arkadan çekişli IS 300, 2.0 litrelik, turboşarjlı ve ara soğutmalı sıralı dört silindirli motora sahiptir. 2.0 litrelik motor, lineer tepki elde etmek için sürücü girişine dayalı olarak her bir sürüş durumu için en uygun vitesi belirlemeye yardımcı olan adaptif bir şanzıman kontrolüne sahip 2021 için güncellendi. 241 beygir gücü üretme kapasitesine sahip olan şişman dört silindirli, 1.650 rpm'den 4.400 rpm'ye kadar düz bir tork aralığında 258 lb-ft sağlam bir tork üretiyor. Verimliliği en üst düzeye çıkarmak için motorun Otto ve Atkinson yanma döngüleri arasında geçiş yapmasına izin veren gelişmiş Değişken Valf Zamanlaması akıllı - Geniş (VVTi-W) sistemi sayesinde sadece güçlü değil, aynı zamanda verimlidir. Sekiz ileri Sport Direct Shift (SPDS) otomatik şanzımanla donatılmıştır. Optimum vites seçimini belirlemek için çoklu performans parametrelerini izleyen gelişmiş bir G-kuvvet Yapay Zeka (G-AI) sistemini entegre eder.

Soğuk hava iklimlerinde ilave çekiş için IS 300 dört tekerlekten çekiş ile de mevcuttur. IS 300 AWD, 260 beygir ve 236 lb.-ft güç sağlayan 3.5 litrelik bir V6 ile çalışıyor. altı vitesli otomatik şanzıman ile dört tekerleğe de tork. Elektronik olarak kontrol edilen dört tekerlekten çekiş sistemi, önden arkaya tork dağılımını otomatik olarak değiştirerek çekişi ve tutuşu geliştirmeye yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Kuru yollarda maksimum performans için 30:70 önden arkaya tork ayrımı yapar, ancak belirli koşullarda gücün yüzde 50'sini ön tekerleklere gönderebilir.

Maksimum güç isteyen alıcılar için 311 bg ve 280 lb.-ft üreten 3,5 litrelik V6 ile çalışan arkadan çekişli veya dört tekerlekten çekişli IS 350 var. tepe torku. Arkadan çekişli model, IS 300 RWD'de bulunan sekiz hızlı Sport Direct Shift otomatik şanzımanını kullanırken, AWD sürümü altı vitesli otomatik şanzımanla güç gönderiyor. Her aracın performans odaklı doğası hakkında herhangi bir sorunuz varsa, IS 350 RWD 5,6 saniyede zemini kaplarken, IS 350 AWD 5,7 saniyede 0-60 mph hıza ulaştığından 0-60 katından daha fazla görünmeyin.


Yeni araba ve otomobil dünyasının takibini sağlayarak yeni çıkan arabaların modelleri tanıtım videoları ve performansları ile ilgili paylaşımlar yapılmakta olup özellikleri hakkında detaylı bilgi vermekteyiz.
© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger