Hyundai Santa Fe (2021) Özellikler

Bir Hyundai aracında ilk kez, yeni Santa Fe daha da sofistike bir his için isteğe bağlı bir Lüks Paket sunuyor. Döşemenin dış yüzeyi 20 inçlik özel bir tekerlek tasarımı ve mat siyahtan ziyade gövde boyası rengine uyan ön ve arka alt tamponlar ve yan kaplama içerir.

Yeni bir alt gösterge paneli tasarımı, yeniden tasarlanmış bir orta konsol ve yeni bir 10,25 inç AVN dokunmatik ekrana sahiptir. Kablo ile kaydır düğmelerine sahip yeni kayan orta konsol, çarpma yastığına düzgün bir eğriyle bağlanır. Yeni Santa Fe, ilk kez bir Arazi Modu seçicisi ile birlikte geliyor: farklı sürüş modları arasında rahatça geçiş yapmak için orta konsolda bulunan bir kontrol düğmesi.

Düğmelerin tümü sezgisel ve ergonomik kullanım için ortalanmıştır. Sürücü koltuğundan, her şeye kolayca ulaşabilirsiniz. Bardak tutucu kullanılmadığında kapatılabilir ve konsolun altındaki tepsi ek depolama alanı sağlar. Birinci sınıf iç güncellemeler, yeni bir 12,3 inçlik tamamen dijital kümeyle tamamlanıyor.

Yeni Santa Fe, Avrupa'da yeni 'Smartstream' hibrit ve plug-in hibrid güç aktarma organlarıyla satışa sunulan ilk Hyundai'dir. Yeni Santa Fe güç aktarma sistemi serisi hakkında daha fazla bilgi yakın gelecekte yayınlanacak.

Yeni Santa Fe, Avrupa'daki ilk Hyundai modeli ve tamamen yeni üçüncü nesil Hyundai araç platformuna dayanan ilk Hyundai SUV. Yeni platform, performans, yol tutuşu, yakıt verimliliği ve güvenliğinde önemli gelişmeler sağlar.

Yeni platform aynı zamanda mühendislikteki gelişmeler sayesinde çarpışma güvenliğinde önemli gelişmeler sağlıyor. Çok yüklü bir yol yapısı, sıcak damgalama ve süper yüksek gerilimli çelik bir plakanın entegrasyonu sayesinde, platform otomobilin bir çarpışma durumunda darbeyi daha iyi emmesini ve aynı zamanda yolcu alanının deformasyonu.

Yeni araba ve otomobil dünyasının takibini sağlayarak yeni çıkan arabaların modelleri tanıtım videoları ve performansları ile ilgili paylaşımlar yapılmakta olup özellikleri hakkında detaylı bilgi vermekteyiz.
© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger