Skoda Kamiq Scoutline - Compact City SUV (2020) Özellikler


Yeni KAMIQ SCOUTLINE, diğer şeylerin yanı sıra, mat siyah jant kemer kaplamaları, çarpıcı gümüş kaporta elemanları, büyük 17 veya 18 inç alaşım jantlar ve tam LED arka lambalara sahiptir. ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE, Temmuz 2020'de ilk pazarlarda satışa sunulacak.

KAMIQ, ŠKODA’nın SUV ailesinde, Ambition trim seviyesine dayanan ve portföydeki herhangi bir motorla donatılabilen bir SCOUTLINE varyantı verilen ilk modeldir. Bu, bir benzinli ve doğal gaz (CNG) ile çalışan bir G-TEC olmak üzere üç benzinli versiyondan oluşur. Bu nedenle çeşitli motorlar 66 kW (90 PS) ve 110 kW (150 PS) arasında güç sağlar. Dahası, ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE'ı on üç farklı renk seçeneği ile sunuyor: iki katı ve on bir metalik kaplama.

İçinde, ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE, standart olarak kül-ahşap efektinde veya isteğe bağlı olarak Koyu Fırçalanmış yüzeyde bol miktarda alan ve özel dekoratif kaplamalar sunar. Hava menfezleri ve ön paneldeki trim krom bir kaplamaya sahiptir ve pedal kapakları alüminyum bir görünüme sahiptir. Yüksekliği ayarlanabilen ön koltuklar, nefes alabilen ThermoFlux kumaştan ve Suedia mikrofiberden yapılmış özel SCOUTLINE döşemeye sahiptir; direksiyon simidi, el freni kolu ve vites kolu topuzu deridir. LED ortam aydınlatması, gösterge tablosunu beyaz veya bakır ışıkla yıkarken orta konsolda, kapılardaki saklama bölmeleri, kapı kolları ve ayak boşluğu beyaz renkte yanar. Ayrıca, KAMIQ SCOUTLINE, LED okuma lambaları ve isteğe bağlı siyah tavan döşemesine sahiptir.
Yeni araba ve otomobil dünyasının takibini sağlayarak yeni çıkan arabaların modelleri tanıtım videoları ve performansları ile ilgili paylaşımlar yapılmakta olup özellikleri hakkında detaylı bilgi vermekteyiz.

© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger