MINI Cooper SE Countryman ALL 4 - Premium Plug-in Hybrid SUV (2021) Özellikler

Yeni MINI Cooper SE Countryman ALL4 modelinin 220 beygir gücü bulunuyor. 0-100 km / s hızlanma 6.8 saniyede gerçekleşir, en yüksek hız: 196 km / s. Talep edilen yakıt tüketimi: 100 km'de 1,7 - 2 litre, güç tüketimi: 100 km'de 13,1 - 14,0 kWh.

MINI Cooper S Countryman, MINI Cooper SD Countryman ve MINI Cooper SE Countryman ALL4 modelleri artık kokpit ve kapı çerçeveleri için Piano Black iç yüzeyleriyle standart olarak geliyor. Bunlar İngiliz Meşe karanlık varyantındaki vurgu şeritleriyle birleştirilir. Son derece özel MINI Yours iç yüzeylerinin yeni bir versiyonu isteğe bağlı olarak tüm model varyantları için mevcuttur. İsteğe bağlı MINI Yours İç Stil Gölgeli Gümüş, şık sportif bir yetenek taşır. Bu, Gölgeli Gümüş varyantındaki ışıklı bir kokpit çerçevesini Koyu Gümüş'teki kapı çerçeveleri ve Puslu Gri vurgulama şeritleriyle birleştirerek sağlanır.

Yeni MINI Cooper SE Countryman ALL4, standart olarak hibrid özel dört tekerlekten çekiş sistemi ile donatılmıştır. Arka tekerleklere etki eden elektrikli bir senkron motorla gücünü ön tekerleklere ileten 3 silindirli bir benzinli motor arasındaki hassas kontrollü etkileşim ile sağlanır. İki güç ünitesi birlikte 162 kW / 220 hp'lik bir sistem çıkışı üretir. BMW Group plug-in hibrid modelleri için mevcut olan en yeni eDrive teknolojisi, 9,6 kWh brüt enerji içeriğine sahip yüksek voltajlı lityum-iyon pil içerir ve yeni MINI Cooper SE Countryman ALL4'e maksimum elektrikle çalışan 55 ila 61 kilometre menzil sağlar .

Yeni MINI Cooper SE Countryman ALL4, standart olarak 6 vitesli Steptronic şanzımanla birlikte geliyor. Bu arada MINI Cooper S Countryman ALL4 ve MINI Cooper D S Countryman ALL4 artık MINI Cooper S S Countryman ALL4, MINI Cooper SD S Countryman ve MINI Cooper SD Countryman ALL4 modellerinde olduğu gibi standart olarak 8 vitesli Steptronic şanzımana sahiptir. İsteğe bağlı olarak MINI Cooper D Countryman için de mevcuttur. Diğer tüm model varyantları için, standart 6 vitesli manuel şanzımanın yerine isteğe bağlı olarak çift kavramalı 7 vitesli Steptronic şanzıman mevcuttur.
Başka bir seçenek olarak, en güçlü benzinli ve dizel motorlar, sürücü torklarını çift debriyajlı 7 vitesli Steptronic spor şanzımana veya 8 vitesli Steptronic spor şanzımana iletebilir. Bu, özellikle hızlı hız değişimlerini ve arttırılmış vites değiştirme dinamiklerini mümkün kılar.

Yeni araba ve otomobil dünyasının takibini sağlayarak yeni çıkan arabaların modelleri tanıtım videoları ve performansları ile ilgili paylaşımlar yapılmakta olup özellikleri hakkında detaylı bilgi vermekteyiz.
© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger