VW Passat SEL Premium (2020) Teknik Özellikler





2020 Volkswagen Passat SEL Premium - Sürücü, İç ve Dış. Renk: Refleks Gümüş.

 

VW Passat SEL Premium

VW Passat SEL Premium (2020) Teknik Özellikler
VW Passat SEL Premium (2020) Teknik Özellikler
2020 Passat, 174 beygir gücü ve 206 lb-ft tork (önceki Passat'tan 22 lb-ft daha fazla) üreten Volkswagen’in 2.0 litrelik turboşarjlı ve doğrudan enjeksiyonlu EA888 motoruyla çalışıyor. Güç, R-Line modellerinde direksiyon simidine takılı vites değiştirme kapakları ile Tiptronic® kaymalı standart 6 vitesli otomatik şanzıman ile ön tekerleklere aktarılır.

TSI® motor, silindir kafasından turboşarja (tam yük yakıt tüketimini verimli bir şekilde azaltmak için) yönlendiren su soğutmalı egzoz gazı ve doğrudan ve çok portlu enjeksiyonlu çift enjeksiyon sistemi gibi yenilikçi çözümler sunar. Tamamen elektronik soğutma suyu kontrol sistemi sayesinde, dört silindirli motor ayrıca kısa bir ısınma aşaması ile yüksek verimli termal yönetim sunar; bu sürtünmeyi azaltır ve yakıt tüketimini azaltır.

2020 Passat için EPA tarafından tahmin edilen yakıt ekonomisi şehir içi kullanımda 23 mpg, otoyolda 34 mpg ve 27 mpg birleşiktir.

Passat, sürücülerin bir Volkswagen'den bekledikleri hassas kullanım ve hassas yönlendirme için tasarlanmıştır. Ön süspansiyonu daha düşük kontrol kollu, helezon yaylar ve viraj denge çubuğu ile desteklenir. Arkada, teleskopik amortisörleri ve viraj denge çubuğu olan gelişmiş dört bağlantılı bağımsız bir düzen var. Elektro-mekanik hidrolik direksiyon, otoyol hızlarında hassasiyet ile park hızlarında daha düşük direksiyon ağırlığı arasında bir denge sağlamak için ağırlıklandırılmıştır.

Amerikan sürücülerin taleplerini karşılamak için, 2020 Passat kapsamlı bir sürücü destek teknolojisi paketi sunar. Mevcut özellikler şunlardır: İleri Çarpışma Uyarısı ve Yaya İzlemeli Otonom Acil Durum Frenlemesi (Ön Yardım); Kör Nokta Monitörü Arka Trafik Uyarısı; Adaptif Hız Sabitleyici (ACC); Şerit Tutma Sistemi (Lane Assist); Park mesafe Kontrolü; Park Direksiyon Yardımcısı (Park Yardımı); ve Uzun Huzme Kontrolü (Işık Yardımı).

Tüm modellerde standart olan Ön Yardım, olası frontal çarpışmaların (İleri Çarpışma Uyarısı) araçlarını ve yayalarını uyarmalarını ve bazı durumlarda otomatik fren yardımı (Otonom Acil Durum Frenlemesi) uyarma amaçlıdır.

Yolcuların korunmasına yardımcı olmak için Passat, hem pasif hem de aktif güvenlik sistemlerinin bir kombinasyonunu sunar. Standart olarak altı hava yastığı (ön yolcu için ön ve yan hava yastıkları ve dış koltuklar için yan perde hava yastıkları), ayrıca Anti-Lock Braking System (ABS) ve Elektronik Stabilite Kontrolü (ESC) gibi bazı elektronik güvenlik sistemleri ile birlikte ).

2020 Passat'taki standart bir özellik, Volkswagen’in Otomatik Çarpışma Sonrası Fren Sistemi. Bu, bir çarpışmanın nadiren tek, anlık bir eylem olduğu, ancak ilk etkiyi izleyen bir dizi olay olduğu (en önemlisi ek çarpışmalara neden olabileceği) üzerine kuruludur. Otomatik Çarpışma Sonrası Fren Sistemi, bazı çarpışma senaryolarında, hava yastığı sensörleri tarafından birincil bir çarpışma tespit edildiğinde frenleri uygulayarak, böylece artık kinetik enerjiyi ve ayrıca ilave hasar olasılığını azaltarak, bunun giderilmesine yardımcı olur.

Dış kısımlar gibi, yeniden tasarlanmış iç kısım, sofistike ve kaliteyi taşır. Yeni kokpit, iç mekanı vurgulayan yatay bir tasarıma sahiptir; Konsept, gösterge panelinin uzunluğunu uzatan, hava deliklerini birleştiren ve yeni, daha çağdaş bir gösterge paneli çerçeveleyen uzun yatay bir eleman tarafından belirgin şekilde gösterilmiştir. Aşağıda, bilgi-eğlence sistemi için yeni bir trapez merkez ekran camın içine yerleştirilmiştir, görünümü günceller ve lüks ortamı iyileştirir.

Yeni coupe tarzı tasarımına rağmen, 2020 Passat, giden modeli popüler hale getirmeye yardımcı olan aynı kabin alanını sunuyor. Burada, konfor kilit bir güç olmaya devam ediyor. Taban seviyeli S modellerinde Titan Black'de kumaş koltuklar bulunur. SE, Volkswagen’in Titan Black, Shetland Bej ve Mauro Brown’da sunulan V-Tex deri ürününü geliştiriyor. R-Line trimleri iki renk seçeneğiyle V-Tex'i de içeriyor - Titan Black ve iki tonlu Titan Black ve Shetland Bej. SEL modellerinde deri, SE modelleriyle aynı renk düzeninde bulunur.

Passat, SE modellerinde ve üstü standart olarak ısıtmalı ön koltuklar ve SEL modellerinde standart dıştan ısıtmalı arka koltuklar sunar. SE süslemelerinde ve üzerinde güçlü bir sürücünün hafızalı koltuğu bulunurken, SEL modelleri daha da ön yolcu koltuğuna güç sağlayan Sport Comfort koltuklara yükseltilir. Ek olarak, SE ve SEL modelleri deri sarılmış çok fonksiyonlu bir direksiyon simidine sahiptir. R-Line modellerinde 2020 Passat, vites değiştirme kanatlarına sahip deri kesilmiş bir spor direksiyon simidi ile donatılmıştır.




Yeni araba ve otomobil dünyasının takibini sağlayarak yeni çıkan arabaların modelleri tanıtım videoları ve performansları ile ilgili paylaşımlar yapılmakta olup özellikleri hakkında detaylı bilgi vermekteyiz.



© Yeni otomobil modelleri | Powered by Blogger